PR CUAET
-
Впервые такой вопрос вижу. Я предполагаю, что не нужно. В лотерею все имеют право играть. И нигде не сказано, что попытки лотереи нужно указывать. Мое мнение.
-
А где такая информация, что только через год можно переподаться?
-
Не шутите так портал за 2 месяца)
-
Приветствую. Подачи на разогрыши гринкарты в США нужно было указывать на федеральном этапе? Естественно неудачные.
-
Ну это естественно 😂😂😂
-
Обязательно только в случае выигрыша Грин карты
-
Доброго дня. Сім‘я мама 60 років, 2 дітей 32 і 33 роки. На гуманітарну програму можу я подаватися одна 60 років чи зі своїми дітьми? Чи всі окремо повинні подаватися, якщо надумають??В Канаді проживаємо в одній квартирі разом. Ця програма є в Провінції Квабек? Можна в приват . Ви іміграційний консультант?зарані дякую.
-
Читала, но и и логично. Попробую найти. Для того чтоб снова подаваться, лучше чтоб прошёл период. И за этот произошли какие-то изменения в вашей жизни. Благодаря которым уже будет тяжёлее получить отказ.
-
Вам не скажут правду если вы в Канаде то подключайте местного депутата.он разрулить быстро ситуацию
-
Доброго дня подавав на зняття обмеження з ворк перміту дружині у жовтні і дали новий ворк перміт без обмежень но кінцева дата така сама як і на старому перміті. Хочу зараз подати щоб продовжили ворк перміт. Як думаєте дадут на більший термін ворк перміт ?
-
А десь вказані такі вимоги? Їх нема. Тож сміливо можна відправляти чорно-білі
-
Я тоже из Квебека.вы консультировались? Вам подходит гуманитарные программа?программа такая есть..вернее это не программа а исключение из правил
-
Тут, на жаль, точно ніхто сказати не може. Можливо, якщо ця інформація сама по собі не впливає на прийняття рішення, наприклад, ви не основний аплікант і, наприклад, ваша робота чи її відсутність до приїзду в Канаду буквально нічого не міняє - то хто зна, може вони не телефонують скрізь і просто перевіряють документи, не телефонуючи в усі інстанції. При тому відсутність судимості навіть у депендента додатково перевіряють і тд. Всі ті речі, які мають вплив у тій чи іншій мірі на прийняття рішення, вони звісно, перевіряють дотошно.
-
Добрый день. подались на ПР по воссоедению семьи. Сейчас хочу подать на продление ворк пермита. Мне нужно будет когда придёт новый ворк пермит отсылать им его?
-
Обязательно нужно на бумаге тоже, так как на обратной стороне фото должен быть штамп компании и дата фото и вы должны написать имя и фамилию и дату рождения ..
-
Ні я не консультувалася. Я цікавлюся тому що іншого варіанту для мене немає.
-
В non express entry є така можливість?
-
Дякую велике за відповіді!
-
За стільки часу ніхто точно не може сказати нічого?
-
Я б писала вже. Бо може бути аор і одразу допобачення
12 Jan 2024, 17:45
62715/442335
5 minutes ago