PR CUAET
-
Ні не працюю вчу мову .
-
У меня на все ушло 5 недель..с момента подачи до получения визы..у супруги 14месяцеа и дело шло к отказу...если б не попросил помочь местного депутата то отказали б..
-
Подскажите, по какой программе?
-
Это ответ на ваше сообщение ч о у вас нет другого выхода кроме ГУМ.программы..
-
Сама б не поверила, что так бывает, но наши друзья подались в ноябре, биометрию сдали в середине января, портал 1 получили вчера 🤷♀️
-
Та не за что
-
Работа на одного работодателя без права смены его..так воркпермтт продевают годами.
-
І то правда
-
Дякую
-
Нет не обязательно.это как запасной вариант закрытый ворк Пермит.я не адвокат.я гишу вам на основании того что мне говорил адвокат на консультации
-
Не зовсім розумію вираз закритий ворк перміт?
-
Багато нечесних консультантів рощказують що пройти моден кожний, але це брехня.
-
Да мне сказали что одно из условий не меньше 1000чамов работы не по нок..но это для меня...и правильно отсутвие пособий
-
Гуманітарна програма - це коли ви могли б пройти по будь-якій з інших програм, але вам заважає стан здоров'я чи минула погашена крімінальна справа. Чи в інтересах малих дітей.
-
Це офіційна вимога. Без самозабезпечення заявник просто не пройде по програмі. Одна з головних умов - робота і відсутність виплат соціальних
-
Доброго дня, а скільки чекати довідку? Подавав особисто в Торонто з витягом з діі
-
Десь писали у стрічці, що для цієї програми у вас мають бути докази, що ви здатні себе забезпечити самостійно
-
З того, що говорили мені консультанти, я маю довести перш за все те, що не буду обузою для Канади, показати, що я вже зробила і продовжую робити для Канади. Діти - це до 22 років за певних умов. На офіційному сайті є визначення про те, які саме члени родини можуть подаватися разом із заявником. Крім того треба довести, що Ви не маєте шансів пройти по інших програмах. Ну і ще всі ті аспекти, про які написали вище.
-
Нет надо чтобы не было изменений в будущем у меня супруга пока ещё не в Канаде..но я знаю много людей кстати некоторые из Бердянска как и я кто уже получил и всем кто подавался на этих основаниях было одобрение на 1м этапе..я иду по их следам
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
62754/429485
6 minutes ago