PR CUAET
-
Ну, тут це не дивно (на цьому континенті). Тож не зважайте))
-
Так отож, і ще це " мадам", одній мені то слух ріже?
-
Та тут від нього часом такий треш, що на голову не налазить
-
Там поки тихо 🤣
-
А вам почём надо? Риба во флуд канале 😎
-
Я вам должен отчитаться? Вы не офигели? Начну подаваться могут возникнуть вопросы. Для этого я в этой группе
-
Не хвилйтеся подали на Пр. Але його за півтора можна і не встигнути отримати
-
Доброго дня,хто може підказати,прийшли документи з wes,але їхній перевод відрізняється від того що я писав в анкеті на візу,що з цим робити?
-
О, вже не лише Канада вам винна, але і я))) Весело))
-
Скажіть, а для чого Ви в цій групі? Просто як я розумію у Вас уже все "схвачено", Ви з'явилися тут нещодавно, поради Вам не потрібні (з Ваших же слів). Це не притензії, мсьє, це цікавість
-
Какая цикаость? Вы просите меня изменить тон? Основания? Я вас учу как жить? Где жить? По какой из програм вам подаваться?
-
В Канаді багато юристів, діють суди. Ви можете до них звертатися і щодо клевети і всього іншого, що вас не влаштовує. А сенс вашого перебування у групі який?
-
Читайте там выше написано
-
Я такого вам не писала, це по перше, по друге я написала що це не притензіїя а цікавість
-
Досі не зрозуміло, чого ви в цій групі. Люди щось пишуть по темі - ви якось дивно реагуєте. Ні з чиєю думкою не рахуєтесь. Нічия думка вам нецікава. Який сенс бути в цій групі? Ну реально?
-
Именно спрашивают правильно друг у друга но не навязывают где жить? Какой язык учить? И т.д.
-
От меня вы чего хотите? Ещё жалобу? За клевету? Вам одной мало? Что мне сделать чтобы вы остали? У вас талант искать между строк то чего там нет
-
Ви мені нічого не винні, я задала нормальне питання, і ні я не офігела. Якщо Ви в групі, то маєте зрозуміти що не тільки ви розказуєте тут своє бачення а і інші люди, не тільки ви питаєте, але питають і вас. Тому змініть свій тон до мене і до інших учасників групи.
-
Это вы такой сделали вывод ..наверное по себе судите .
-
Есть законы каналы на основании которых люди получают резидента .но это на усмотрение канады. А кто вам шо должен? Мне все равно у меня к вам нет аопров...претензия была я ее написал ждём ее решения
12 Jan 2024, 17:45
62896/425572
2 minutes ago