PR CUAET
-
Т.е. только в Квебеке на данный момент можно подавать на Attestation letter
-
@cukiero4ka выше отвечала так: Того що Канада прийняла нові міри щодо дозволів на навчання. Зараз, щоб отримати дозвіл на навчання потрібно мати Attestation letter from the province or territory, яке неможливо наразі отримати ніде крім Квебеку, бо в них ще немає ресурсів, щоб їх видавати. Очікується що це зміниться з 31 березня. Якщо подаєтесь на дозвіл на навчання без цього листа, то заявку буде відхилено. Це діє з 22 січня. Більше інформації на офіційному сайті Канади.
-
А что долден я? Работать и платить налоги ..я и жена .все логично...так шо,мадам,думайте перед тем как что то написать
-
Можна. До вiйни купа народу iмiгрувала без досвiду роботи у Канадi.
-
Дякую за відповідь 🌸
-
Доброго дня,чи правда що для подачі на PR заганпаспорт має бути дійсним не менше двох років?
-
Нет
-
non ee pnp теж пришивдшились) з 15 до 13
-
А в письме с университета нет инструкции? У нас написано ждать
-
Мсье писал шо он хочет на меня посмотреть а других провинциях ? Ну если ему на юкон(Доусон )не слабо по местам героев Джека Лондона Я его летом приглашаю на все лето. посмотрим шо он из себя представляет ..
-
Подайтесь на визитор рекорд на основании своего разрешения на работу. Ну или на продолжение стади пермита ребенку опять же на основании вашего разрешения.
-
Rswp
-
Підскажіть будь ласка. Подали документи на федеральний рівень, скільки приблизно займає часу, щоб заявку хоча б прийняли, і вислали запит на біометрію? Дякую
-
Доя мене це щось нове? По якій програмі? Можна більш детально? У дочки вища освіта і французський добрий?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як поставити підпис у формі IMM 5710?
-
Консульствам все рівно хто з якого міста Канади до них зареєструвався на паспорт - у них від цього не зростає навантаження, бо у всіх чітка кількість штук запису з розбивкою на кожні 15 хвилин і ця кількість від того записався хтось з Торонто чи Ванкувера не зростає. Вони не мають права вас не прийняти на час вашого запису. Це не листи отримувати по пошті на довідки з необмеженою кількістю .
-
Доброго дня, при поданні на ПР деякі провінції вимагають, щоб закордонний паспорт паспорт був дійсний ще як мінімум 1.5 року, деякі провінції 6 місяців, чи знає хтось за SINP, скільки паспорт повинен бути ще дійсним від початку подання?
-
Это так не работает. Ты не можешь поехать в консультантов в другой стране и оформить паспорт. Потребуют доказательство проживания
-
Можливо ви знаєте для Альберти ?
-
Я запитував це тут не один раз, одна відповідь була, що це залежить від провінції, в деяких 0.5 року, в деяких 1.5. Для своєї провінції я інформації нажаль не знайшов
12 Jan 2024, 17:45
63025/434285
less than a minute ago