PR CUAET
-
Доброго дня. Поясніть пліз, я планую їхати в Канаду у березні. В мене є фоп. Але я буду працювати в Канаді як swlf employed, бо працюю розробником нв турецьку компанію. Буду жити у Калгарі. Питання - на які программи pr я можу рохраховувати. Я вже переглянув сотні чатов. І там хто як пише, але у кожного якісь свої особливості. Тому може хтось може сказати - на що треба дивитися? Дякую.
-
Дуже дякую
-
Краще 4, вони кажуть, що виконують різні спеціалісти і строки різні по сімʼях бувають. Але можуть три ваші подарувати собі. Так було у мене.
-
Першого разу дали на 3 роки. Потім ми зняли обжеження( знову видали на ті самі дати), тепер знову подали, але всерівно ті самі дати.
-
В залежності від вашої провінції і програми.
-
Після опитування,вийшло три опції,що таке open work permit holder fee?
-
А чому не можете?
-
Для того, щоб подати на піар в Канаді, треба працювати і платити податки в Канаді. Гуманітарна програма хіба, але це втрачений час і дадуть її вам наврядчі
-
Внутрішній паспорт необовʼязковий. Якщо ви у заявці на візу писали, що він є - тоді додавайте. Якщо писали, що його немає - не додавайте. Якщо паспорт книжечкою - потрібен ще і переклад.
-
без дії місяць два три
-
Через консульство? Не можу з дії нажаль
-
Доброго дня. Поясніть пліз, я планую їхати в Канаду у березні. В мене є фоп. Але я буду працювати в Канаді як swlf employed, бо працюю розробником нв турецьку компанію. Буду жити у Калгарі. Питання - на які программи pr я можу рохраховувати. Я вже переглянув сотні чатов. І там хто як пише, але у кожного якісь свої особливості. Тому може хтось може сказати - на що треба дивитися? Податки як self employed я звісно буду сплачувати в Канаді. Дякую.
-
Так зробіть
-
Ні. Вони її не розуміють. Ви можете зробити як ви хочете, потім поділитесь. Вони хочуть референс леттер, пейстаби, ок 5,7 , виписка з банку
-
Дякую
-
Я бачу що безкоштовно,я не розумію open work permit holder fee
-
Тоді напишіть все про себе в гілку Альберти. Там гарна програма АОS. Але я з іншої провінції, усіх нюансів не знаю. Вам там бистріше допоможуть
-
Не маю банку
-
Доброго дня всім! Підскажіть, будь ласка, для доказу роботи в Україні чи підійде скан трудової книжки з перекладом?
-
Там нема ніяких опцій Все безкоштовно
12 Jan 2024, 17:45
63061/430124
about a minute ago