PR CUAET
-
Доброго дня! А можна трохи про специфіку подачі на ПР по гуманітарній програмі із провінції Квабек? Ви консультант який спеціалізується на цій подачі? Які шанси? Можна в особисте?
-
Насколько я знаю достаточно только его pr card.он не primer applicant
-
Добрий день! Віза дитини вклеїна в паспорт мами (у дитини не було загран паспорту при подачі на візу, потім зробили). Чи можна так летіти в Канаду чи не пропустять? Підкажіть будь ласка
-
Давайте коллективную заявка вам же канада ничего не должна ...
-
Подавати можна на той же експрес ентрі, на який можна подавати і не проживаючи в Канаді. Балів за канадський досвід роботи не отримаєте
-
Привіт. Кому потрібна довідка про несудимість з Португалії пишіть мені.
-
А по факту це +- те саме. Я теж думав по ЕЕ йти, але якщо нон ее 6.5 місяців то взагалі немає сенсу паритися
-
Якщо є біометричний паспорт можна без банку
-
Reported Михайло [5185990463] to admins.
-
/report
-
Дякую)
-
Мерси,мадам...что обратились к модератору.кто след?или вы одна такая?
-
Привіт. Кому потрібна довідка з Данії пишіть мені.
-
@AnyaKiwi @FedorovaUA
-
Мы поэтому и побоялись лезть в non ee 😀
-
Адміни, зверніть увагу, будь-ласка, на даного мсьє. Вже було декілька зауважень з приводу його спілкування
-
Просто писали, що потрібні документи всіх членів сім’ї , в тому числі канадських родичів.
-
Я здесь никого не трогал,мадам...а прост делился опытом..но нашлись умники которым это не понравтлпсьг
-
То чому ви до сих пір цього не зробили? Ніхто ж не тримає
-
Від сина потрібна тільки декларація. Є ж чек-лист, там вказано, які документи від кого мають бути прикріплені.
12 Jan 2024, 17:45
63119/447539
7 minutes ago