PR CUAET
-
Мерси,мадам...что обратились к модератору.кто след?или вы одна такая?
-
Привіт. Кому потрібна довідка з Данії пишіть мені.
-
@AnyaKiwi @FedorovaUA
-
Мы поэтому и побоялись лезть в non ee 😀
-
Адміни, зверніть увагу, будь-ласка, на даного мсьє. Вже було декілька зауважень з приводу його спілкування
-
Просто писали, що потрібні документи всіх членів сім’ї , в тому числі канадських родичів.
-
Я здесь никого не трогал,мадам...а прост делился опытом..но нашлись умники которым это не понравтлпсьг
-
То чому ви до сих пір цього не зробили? Ніхто ж не тримає
-
Від сина потрібна тільки декларація. Є ж чек-лист, там вказано, які документи від кого мають бути прикріплені.
-
Тоді вам в гілку Альберти, там швидше допоможуть. Або чекайте, коли хтось з них сюди зайде
-
Согласен полностью есть правила общения в жизнь....если пытаюсь тебе говорить что делать,какой язык учить и где жить и т.д.то я думаю просто забить на таких людей и все
-
@Snitok
-
Як у житті так і у групі є правила спілкування. Якщо когось вони не влаштовують, або хтось "сильно розумний" і спілкуватися без образ не може, завжди можна видалитися і доказувати свою правоту іншим деінде
-
Дякую
-
Так, будь ласка ☺️
-
Насправді? Я не чула такого Як то зробити?
-
Я думаю там головне чи внесли в базу цей випадок та чи є обмін інформацією з цією країною у Канади
-
Вас також вже давно ніхто не трогав, але ви почали тут зазивати людей в особисті для розборок і ще й розказувати де в кого язик. Ще раз кажу - ваше спілкування не прийнятне. Не подобається група - видаліться. На цьому розмову закінчено
-
Буду писать админку айпи адреса жалобу ...мне не чего доказывать и я не лезу ни в чью жизнь с советами как лезли в мою...
-
Треба дивитесь по ноку, є такий чи ні. Бо учень і помічник різні речі. Мені здається, що учня не буде, але я можу помилятися. Хай вам змінять на помічник.
12 Jan 2024, 17:45
63130/404410
14 minutes ago