PR CUAET
-
Бронируйте ...будет жалоба на ваш сайт..на цари адрес
-
Именно ,мадам давно не трогает но и не извинились
-
На форумі читав що хтось подався на візу, і завернули через неповні документи, відразу подався повторно і завернули через те що не вказав попередню відмову. Тобто переподача це може бути вже новий кейс а не продовження старого
-
Да, Ольга очень помогла, пишите, расскажу все в деталях
-
Підкажіть будь ласка. Для подовдення ворк перміту що обрати?) Apply for a new work permit with new employer?)
-
Дякую
-
youtu.be/3ikx_ot7Dpw?si=iNCT6Vd7XAmFiW5m
-
Добрий день. Пiдкажіть, чи правильно я розумію, що якщо я вношу зміни до EOI, то Attestation Form потрібно підписати знову, датою відправки оновлених даних?
-
Робить консульство України в Торонто нові закордонні паспорти чи ні?
-
Ответили , но спасибо
-
Я сдавала у Калгарі сьогодні) теж було 2 додаткових завдання по reading and listening.
-
Добрый вечер! Наверное заезженный вопрос но ответа не нашёл,поэтому спрошу. Дочке 15 лет заехали по CUAeT.study permit.хочет пойти работать,как оформить ей work permit?
-
Доброго дня) Може хтось зіткнувся з таким У мене оформлений укр статус в Польші Вʼїхала у Польшу недавно через дія.пл, печать в паспорт не поставили, чи нормально мене впустять у Канаду чи не буде проблем що немає печаті у мене?
-
Людоньки скажіт скільки зара за новим паспортом з Едмонтону тре чекати? Я 4 місяці тому подавсє. На сайті пише, шо зробили, а ше не вислали. Поможе дзвонити якось туда? Бо таяк розумію то до квітнє мушу мати, якшо хочу продовжити дозвіл на роботу. Підкажіт будьласка 🙏
-
Залежить від програми, на яку подаєтеся. Там прописаний строк дії документів. Наприклад, для Alberta Opportunity Stream дія довідки вказана - 12 міс.
-
Робить консульство України в Торонто нові закордонні паспорти чи ні?
-
Спасіння! Дякую дуже ❤️
-
Я не консультант. Я Вам написала те, що мені казали консультанти.
-
На сайті консульства є вся інформація edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
То я оплачу звичайно. Як то зробити?
12 Jan 2024, 17:45
63154/433135
2 minutes ago