PR CUAET
-
Слушне зауваження. Бо в Саскачевані наприклад є тільки констракшен електрик. Від провінції залежить багато
-
Підскажіть будь ласка: якщо у дитини паспорт закінчується у червні цього року, знаю що їхати продовжувати треба за 2 місяці, але чи можна у березні? Щоб встигнути податися на Visitor record до 31 Березня?
-
Так, не всiм. Ось чоловiк подав у нього r/l 11/12, s/wr 8/8. Нiчого не змiнилося, залишилися попереднi бали.
-
Bitts в Едмонтоні - все було ок, і навушники, і персонал, беруші за проханням. Але народу 16 людей з 16 у вихідні. Можливо, варто записуватися в будні.
-
Дякую
-
Якщо подається один з подружжя, чи потрібно на федеральному етапі іншому підтверджувати свій диплом, скажіть будь ласка
-
Я саме скрін вислав по NS, там electrician apprentice підходить під НОК 2
-
Підскажіть будь ласка: якщо у дитини паспорт закінчується у червні цього року, знаю що їхати до посольства і продовжувати паспорт треба за 2 місяці, але чи можна у березні? Щоб встигнути податися на Visitor record до 31 Березня?
-
І чи можна поїхати до посольства трохи більше ніж за 2 місяці до закінчення дії паспорту? Чи приймуть? Бо їхати більше 3 годин до Едмонтону
-
Хай щастить тоді
-
Дякую за відповідь! А не знаєте скільки платити потрібно буде?
-
Для дитини можна отримати новий візитор рекорд і після 31 березня, на основі ворк перміту батьків. Просто до 31 березня ми не сплачуємо за це, а потім треба буде платити.
-
Дякую
-
Доброго вечора,хто скільки часу чекав на довідку з Польщі?Поділіться досвідом будь ласка 🙏 Ми відправили ще 3 січня і ще немає
-
Дякую, буду намагатись
-
Оце навряд чи. Вони скрізь наголошують, що не раніше, ніж за 2 місяці. Але краще ви їм напишіть на імейл, тож вони нададуть точну відповідь.
-
Здається, $100. Десь бачила у чаті. Але, на жаль, точно не знаю.
-
І ще дещо. Але у приватні скину. Я ж тут давно.
-
А вам обов'язково зараз треба оригінал? Якщо це для подачі на ПР і у вас є хороше фото/скан документу, то в Україні вистачає бюро перекладів, які можуть вам зробити нотаріальний переклад отриманих по імейлу документів, і теж вислати по скану все вам на імейл.
-
Якщо подаєшся на WP і сім'ю також,то виходить такий список? У кого було так само
12 Jan 2024, 17:45
63244/474652
6 days ago