PR CUAET
-
Всім, доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, на Alberta Opportunity Stream потрібен фултайм досвід саме як найманого(штатного) працівника чи годиться також контракт підрядника (independent contractor)?
-
Ні, не приймуть.
-
Слушна порада, але згідно НОК 2021 як на сріншоті, то electrician apprenticeship підпадає під НОК 2
-
Завантажуюсь і наче проходить, я і сам так зробив
-
Я дуже сумніваюсь, що ваш апрентисшип підходить під ці програми. Рекомендую знайти імейл або телефон програми і перепитати у них Тому що зазвичай це рахують як навчання, а не роботу.
-
Все зависит от кейса. Мы вот уже скоро год как спокойно спим с карточками под подушкой 🤣
-
Есть. Мы. 👋
-
Я саме тому вже думаю подаватися на гуманітарну, бо ніяк не виходить через стаж і мову (прекрасні). В таки дуже в інтересах дітей лишитися тут
-
Якщо тільки не в Онтаріо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Правда я про себя результатов еще не знаю, только подался За других читал что так делали
-
А где вы смотрите?
-
Вы имеете ввиду, что вы загружали уже пройденную мед комиссию, которая была сдана более чем через 12 месяцев?
-
Ну любой иммиграционный консультант вам ответит Это единицы Проще и дешевле наработать стаж и сдать язык И спать спокойно ,что получит человек ПР В этом ничего сложного нет 👎 Много ума не нужно
-
Есть квота почитайте , то что ваши знакомые и друзья получили респект им они успли поздравляю их , счас метаться поздняк по моему можно и тут все потерять в Онтарио
-
Хорошо ехать туда где проще получить ПР И низкие налоги и жилье Зарплаты везде одинаковые Я живу здесь много лет я знаю о чем говорю
-
За Вашою логікою хто поїхав у інші провінції, ті не умні. Ви багато на себе берете. Я в NS, у нас тут тепло і океан. Ми тут 1.5 роки, PR вже отримали.
-
Квота є і навіть офіційна у всіх провінцій
-
Я поїхала туди, де була робота. Канада не запрошувала в окремі провінції, запрошувала всюди. Я поїхала туди, де від старту була робота
-
Нет никакой квоты 👎 У меня все знакомые и друзья получают без проблем ПР
12 Jan 2024, 17:45
63283/445315
2 minutes ago