PR CUAET
-
Так живите где тяжело получить ПР и где высокие налоги и жилье Я же вас не отговариваю
-
Не понял … это AI делал фотки тебе ?
-
Він тільки вибачень чекав 🤣
-
Міша зайнятий. В нього зранку французька, а потім - робота до 23:30 🧐
-
У всіх різні ситуації. Одна справа коли їдуть двоє дорослих та ще й без дітей. Інша справа, коли працюєш один на трьох. Чи дізабіліті. Чи інше. Більшість українців саме в Онтаріо не тому, що тупі
-
Мы подались 21.09.2023, получили первый апрув 06.10.2023, ждём дальше
-
Извините я не кого не оскорбляла В лексиконе есть слово умный Поэтому я его и применила
-
Яка провінція, підкажіть будь-ласка, в якій Ви проживаєте. На думку спадає Саскачеван
-
Так, але ціни не низькі) А в Манітобі якщо їхати то машина мастхев, в тій же БС чи Альберті в містах можна юзати паблік траспорт, тому кожному своє.
-
Але ж і зарплати в Манітобі нижче. І якщо можна знайти в Онтаріо роботу за спеціальністю і жити втрьох на одну зп, то в Манітобі теж можна, але ж некваліфіковану і на мінімалку. От саме тому і не Манітоба. Бо коли їхали, не про ПР думали, а від вибухів бігли. Я думала тільки про те, чи вийде вижити в Канаді. І орієнтувалася на зп. По іншому воно, якщо спокійно приїзд з-закордону планувати всією родиною і фінансову подушку мати я
-
Добрый вечер, кто может полсказать почему при подаче на новую визу ребенку, в gckey выдает анкету опять на продление визитор рекорд как основной, а потом и опционально на визу 5257? Должна быть только одна анкета на визу?
-
Подскажите вы сами делали или через консультанта?
-
Податки найнижчі в Альберті. Це факт
-
К сожалению, не низкие. Живу в Виннипеге. Сравнивал в Торонто и ВС налоги меньше. Но там рент и жилье значительно дороже. Это факт
-
У такому випадку тільки експрес ентрі, зараз прохідний 541, порахуйте ваші бали у калькуляторі на сайті. По провінційних програмах треба жити у конкретній провінції і працювати саме на роботодавця з даної провінції( це зазвичай може мати труднощі знайти за вашою професією роботодавця саме з тої провінції) Якщо у вас вільна французька - то дуже просто зараз по експрес ентрі отримати ПР
-
CUAET work permit
-
друзі прохання до вас поширити інформацію по цей корисний канал в в своїх місцевих пабліках.
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста что требуется при подаче на PR при профессии Drywall Installer… а то не могу понять, образование (сертификат) обязателен, или достаточно отработать положенное количество часов на этой должности?
-
тобто ми тут всі в Онтаріо - ідіоти за вашую логікою?
-
Звісно. Єдиної, ідеальної для всіх провінції, не існує.
12 Jan 2024, 17:45
63316/433599
less than a minute ago