PR CUAET
-
Дякую. Зараз вже розумію, чому одні йшли з self employed, а інші - ні :)
-
Добрый день! Подскажите есть ли у кого-то опыт обновления WP если мед. экзамену больше чем 12 месяцев? Как при этом заполнять заявку? И когда добавляешь мужа/жену в пункте про доверительное лицо при подаче апликации какой пункт нужно выбирать? Спасибо
-
скасувати apprenticeship, так можна зробити
-
Доброго ранку. Дочка, 15 років, має visitor record. Хочу податися на study permit. У формі IMM 5709, вказується, якщо неповнолітні, то потрібно додавати imm 5646,декларацію про опіку. Чи потрібно її подавати? Дякую
-
До чого тут ТЦК до ПРу. Хіба що Ви ПР в Україні отримуєте
-
Без справки с ТЦК ПР не получить 😭😭😭😭😭
-
Якщо коротко: Так треба вказати де служили та скільки, там ціла форма. Військовий квиток та білий квиток навіть дуже підходять.
-
Тут в чаті є окрема гілка про це, IMM5546 – будь ласка, там все детально обговорювалось
-
Якобы, сейчас это такая практика по отношению к украинцам.
-
Поясните свою мысль. Я много где слышу, что на подачу на ПР нужно указывать свое отношение к воинской службе. И подтверждать его справкой из ТЦК, так как даже военный/белый билет не является подтверждением.
-
Це всьо ІПСО
-
Гуляет инфа, что хотят дозапросами именно справку с ТЦК предоставить.
-
Скоро узнаем.
-
У мене на флешці все було, я ще й добавляла дату народження і ім'я
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
-
Не вплине Якщо відпустка оплачувана - стаж продовжить зараховуватись Якщо ні - то просто доробите ще тиждень зверху наприклад
-
Якщо й у Калгарі (Альберта) так, то було б супер. Велике дякую. Ви мене обнадіяли.
-
Якщо праця офіційна то не буде ніякого впливу. Це відпустка. Можливо тільки справка про несудимість потрібна буде нова якщо це країна де ви жили більше пів року
12 Jan 2024, 17:45
63398/445995
less than a minute ago