PR CUAET
-
скасувати apprenticeship, так можна зробити
-
Доброго ранку. Дочка, 15 років, має visitor record. Хочу податися на study permit. У формі IMM 5709, вказується, якщо неповнолітні, то потрібно додавати imm 5646,декларацію про опіку. Чи потрібно її подавати? Дякую
-
До чого тут ТЦК до ПРу. Хіба що Ви ПР в Україні отримуєте
-
Без справки с ТЦК ПР не получить 😭😭😭😭😭
-
Якщо коротко: Так треба вказати де служили та скільки, там ціла форма. Військовий квиток та білий квиток навіть дуже підходять.
-
Тут в чаті є окрема гілка про це, IMM5546 – будь ласка, там все детально обговорювалось
-
Якобы, сейчас это такая практика по отношению к украинцам.
-
Поясните свою мысль. Я много где слышу, что на подачу на ПР нужно указывать свое отношение к воинской службе. И подтверждать его справкой из ТЦК, так как даже военный/белый билет не является подтверждением.
-
Це всьо ІПСО
-
Гуляет инфа, что хотят дозапросами именно справку с ТЦК предоставить.
-
Скоро узнаем.
-
У мене на флешці все було, я ще й добавляла дату народження і ім'я
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
-
Не вплине Якщо відпустка оплачувана - стаж продовжить зараховуватись Якщо ні - то просто доробите ще тиждень зверху наприклад
-
Якщо й у Калгарі (Альберта) так, то було б супер. Велике дякую. Ви мене обнадіяли.
-
Якщо праця офіційна то не буде ніякого впливу. Це відпустка. Можливо тільки справка про несудимість потрібна буде нова якщо це країна де ви жили більше пів року
-
Доброго ранку! Підкажіть, чи треба для PR 1) Трудова книжка. * З перекладом; 2) Довідки з місць роботи в Україні за останні 10 років на фірмових бланках роботодавця із зазначенням номеру наказу, датами роботи, посади та основних посадових обов’язків про доходи + рекомендації. Завчасно вдячна за відповідь
-
Доброго ранку! Підкажіть, чи треба для PR 1) Трудова книжка. * З перекладом; 2) Довідки з місць роботи в Україні за останні 10 років на фірмових бланках роботодавця із зазначенням номеру наказу, датами роботи, посади та основних посадових обов’язків про доходи + рекомендації. Завчасно вдячна за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
63400/445548
7 minutes ago