PR CUAET
-
Доброго ранку! Підкажіть, чи треба для PR 1) Трудова книжка. * З перекладом; 2) Довідки з місць роботи в Україні за останні 10 років на фірмових бланках роботодавця із зазначенням номеру наказу, датами роботи, посади та основних посадових обов’язків про доходи + рекомендації. Завчасно вдячна за відповідь
-
Доброго ранку! Підкажіть, чи треба для PR 1) Трудова книжка. * З перекладом; 2) Довідки з місць роботи в Україні за останні 10 років на фірмових бланках роботодавця із зазначенням номеру наказу, датами роботи, посади та основних посадових обов’язків про доходи + рекомендації. Завчасно вдячна за відповідь
-
Если у вас мультивиза, то вы спокойно можете выезжать из Канады, хоть каждый день. Ваша поездка за границу ни на что не влияет. Дальше уже при подаче надо будет смотреть ваша программа позволяет вам выезжать или нет. А до подачи вы вольны в своих передвижениях.
-
А звідки така інформація? І про який teer йде мова?
-
-
У мене програма nb skilled worker, teer1 і там теж треба середню зп. Хоча я не знаю звідки ті середні зп беруться, тому що в НБ таких зп немає. Можливо це були самозайняті з таким ноком і їх порахували, інакше мені складно зрозуміти звідки ці зп написані😞
-
2 - це мається на увазі Reference letter?
-
Дякую! мова зараз про AIP?
-
Без офера можна пройти
-
Окрім офферу ж ще освіта, вік і фігова гора інших факторів
-
Це запитували звідки умова про середню зп і який teer, я навела свій приклад.