PR CUAET
-
3 роки з дня прильоту
-
А доки?
-
Не буде вп до закінчення візи
-
Можна, якщо підтвердити той же стаж раніше
-
Доброго дня У товариша воркер віза до січня 26 року За декілька днів прилітає Відповідно ворк перміт буде тільки до дня закінчення візи До 31.03.24 є шанс продовжити? Хтось це робив вже?
-
Більше 30 годин за тиждень не зараховується Обов’язково рік.
-
Дякую
-
Ольга, підкажіть, будь ласка, якщо мова йде про АІР, то чи можна подаватися на РR, якщо напрацював 1560 г через 7 міс? Чи треба обов'язково працювати 12 міс?
-
Тоді можна було не відпрацьовувати зовсім, знайти роботу за тим же ноком або обовʼязками і подавати сразу
-
Я працюю в Early Childhood Education 4 міс, тому наразі збираю всі необхідні документи та намагаюся зрозуміти. Заплуталася повністю. Хочу податися по AIP, Federal skilled worker, Canada Experience Class. Маю більше року досвід роботи в ECE в Латвії, та досвід роботи в університеті в Україні.
-
Тобто якщо є reference letter from outside of Canada showing 1 year of work experience in the field of work related to current field, тоді можна відпрацювати і Канаді 1560 раніше ніж 1 рік і подаватися?
-
Давайте в аіп. Тут вже федеральний етап
-
Зрозумів Дякую
-
Дякую величезне. Тобто якщо все гуд, то від роботодавця в Канаді треба job offer from designated employee, settlement plan?
-
Я в теории спрашиваю. Пока что там ничего в силу не вступило
-
Federal skilled worker та CEC вам навряд чи підходять Там вимагають кваліфіковану роботу З Латвії візьміть референс, якщо та ж сама позиція і подавайтесь на AIP
-
Якщо обовʼязки одні і ті ж, то це стаж для аіп
-
Роботодавець сам вас подає на ендорсмент, ви не маєте цього робити
-
Так, але settlement plan робить не роботодавець, а settlement organization. У Галіфаксі це ISANS та YMCA. Є ще щось в Антігоніш, якщо що.
-
Доброго дня. Записалися на виготовлення закордонного паспорту в Оттаві. Підкажіть, будь ласка, за якою адресою відбувається оформлення? Так як читаю, що є дві адреси. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
63454/474652
19 days ago