PR CUAET
-
Та в мене питання і виникли лише після форуму. До того і думок не було. Тому і вирішила поцікавитися досвідом інших. Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна продовжити work permit подавши заявку до кінця березня 2024 року, дія якого закінчується в червні 2025? Дякую
-
Може треба створювати окремі акаунти на дітей ,щоб подати їх на student permit?
-
Коли пройшла опитувальник підтягнула дітей ,одне смущає ,You have told us that people will cone to Canada..але вони вже в Канаді
-
На офіційний сайт посольство Оттави пробували заходити? Бо у соцсетях ви реально очікуєте, що вам краще розкажуть, ніж сайт посольства?
-
та я у своєму повідомленні ні на що не скаржуся, то ви не мені, мабуть, відповідали 🙂
-
На 10 лет - это виза, а не ворк пермит
-
Ось прямо на сайті інфо де прийом
-
Нельзя почтой, и нельзя по доверенности, никак! Только сами
-
Так ПР не дадут с просроченным паспортом
-
Підкажіть ще, будь ласка, чи це вже підтвердження реєстрації. Чи повинен ще лист який прийти для підтвердження реєстрації?
-
Врать то не надо. Приходите в консульство с военником и получаете паспорт
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста,как записаться на изготовление загран паспорта для ребенка? У меня нет дii, зарегистрироваться в ней не получается, есть ли вариант без нее?
-
Ви зможете отримати громадянство без паспорту лише з ПР?
-
Да. Больше ничего не надо
-
або дія або через один із онлайн-банкінгів по іншому нереально зайти в систему навіть, а повірте, це далеко не найскладіше в отриманні місця в черзі тільки якщо намагатись в живу чергу - вона є, наскільки я бачила минулого тижня, але гарантії що вас приймуть не має, там все залежить від того, як швидко проходять люди у яких є запис
-
Як не дивно, навіть с такими даними (476) за останній рік не було вибірок. Треба тільки на провінційні мітити
-
Тепер ще питання виникло. В середу написано прийом з 13.00.А ми записані на 11.30. Чи нас приймуть? Дякую
-
А ви work permit отримали в червні 2022 і він на повні три роки? Тоді ні
-
Поки за лютий ніхто не відписувався. Остання дата яка тут звучала 20 листопада
12 Jan 2024, 17:45
63484/446438
4 minutes ago