PR CUAET
-
К чему это сообщение?
-
Ви повинні привязуваатись до місцевого часу. Якщо ви в Альберта, наприклад в Калгарі, то о 5 заходите і пробуєте зловити слот не важливо- Едмонтон, Торонто, Оттава.
-
Ну, здається, поки що Канада не належить до Європи 🤷🏼♀️ Хіба що я щось пропустила
-
В Европе есть
-
Я пройшла увесь цей шлях. Збір документів і заповнення документів - нічого складного, просто уважно до усіх вимог. Найголовніше це те щоб у Вас були обставини за яких Ви не можете пройти по звичайних програмах. Якщо таких обставин не має, то ніякий консультант Вам не допоможе
-
Тут нема ДП Документ в Канаді
-
Шо такое ДП документ?
-
Так, перевіряйте по усім консульствам у Канаді о 16:00 (за часом Ванкуверу), але іноді й в інший час є шанс щось впіймати
-
Привіт! Якщо ви переглядали саме трекер, то там останні хто отримав AOR це подавалися 20 листопада, але є ті хто чекають із початку листопада. Так що панікувати вам ще зарано. А взагалі якщо ви плануєте залишатися в Канаді, то як рекомендують ті хто тут вже давно живе, спокійно відноситись до очікування, бо тут надзвичайно повільно всі працюють, саме головне це вчасно виконувати, що залежить від вас, а потім спокійно продовжувати життя, а потім радіти як дитина відповіді від державних установ 😉😀
-
Привіт, чи є в когось припклад заповнення анкети на федеральний рівень?
-
Значит надо начинать процедуру в 3.55 ..
-
Так ч так и делаю 😁 И все равно ... Буду пробовать дальше Спасибо
-
Але майте на увазі, що люди на минулому тижні відписувалися, що ловили слоти на кілька хвилин раніше. Коротше кажучи, алгоритм появи слотів трохи дивний, і вони можуть з'явитися в інший час
-
Добрый день Вопрос к тем кто сталкивался. Можно ли продлить паспорт Украины и на основании продлённого паспорта податься на продление ворк пермит или study permit?получить слоти нереально для всей семьи..
-
Ви отримали вже пр?
-
Не продлевать а новый делать
-
Чтоооо кто это вам сказал. Мой паспорт заканчивается в 26 году в августе и я буду продлевать сейчас потому что по АOS 2 ГОДА должны быть в запасе, а есть программы 3 года. Поэтому хочу прдстраховаться
-
FYI Продление за два месяца до expire. Продление на 4 года и в живой очереди сразу для всей семьи.. Вопрос был к тем кто так делал и какой был результат.
-
Привіт!) Я подалась, 10.12 засабмітила документи в ЕЕ, 06.02 здала біометрію
-
Здесь все охают по поводу аор хотя это все го навсего вашу анкету открыли но не рассматривали.
12 Jan 2024, 17:45
63542/462070
about a minute ago