PR CUAET
-
Тут я згодна з Вами навіть не 100 а на 1000 відсотків. Спочатку потрібно зрозуміти що саме гуманірна програма єдиний вихід для вашої ситуації. Можливо, потрібно проконсультуватися з декількома консультантами, вислухати їх думку і поради. Я зараз не про тих консультантів які зацікавлені в цій програмі і впарюють її всім підряд без розбору і не про деяких консультантів з інстаграму. І так, деяким учасникам нашої групи не подобається ця "правда", але можливо ця "правда" вбереже інших і збереже їм час та гроші
-
Можна податися на новий ворк перміт / стаді перміт. Але якщо вони у вас були на 3 роки, то велика вірогідність, що видадуть до кінця того ж строку. Якщо були коротші - великі шанси на те, що продовжать
-
Можно, если вп был меньше чем на три года
-
Добрый день Вопрос к тем кто сталкивался. Можно ли продлить паспорт Украины и на основании продлённого паспорта податься на продление ворк пермит или study permit?
-
Продовжують на 4 роки
-
Ворк перміт буде на 3 роки або ж до дати закінчення дії паспорту (якщо він закінчується раніше)
-
Ну дадут ребёнку ещё на год,а дальше что? А в новый паспорт могут дать ещё на 3 года или не факт?
-
Дякую!
-
Ні, брехня
-
6 місяців. Офіціальні fee трохи більше 1000 + біометрія 85 + переклад документів біля 200
-
Добрий день. У дитини Visitor на старому паспорті, подались на Work permit на новий паспорт.Чи будуть дійсні і Visitor i Work permit одночасно?
-
Пожалуйста где можно посмотреть список документов которые необходимо с собой иметь на оформление нового паспорта
-
Если получаете номинацию можете податься на bridging work permit если ваш заканчивается
-
На пр подались 10 декабря..ещё ничего нет от них..при приёме на рассмотрение можно вообще ничего не продлевать?легально тут до выноса решения?
-
Пр, lmia, учеба или уезжайте
-
З 6 грудня тиша теж
-
Вітаю. Можливо, хтось має досвід і може підказати, якщо я робитиму паспорти для себе і дитини у штатах, зловила слоти тільки там, можу замовити доставку паспортів у Канаду чи тільки особисто необхідно забирати?
-
Подскажите, 6 месяцев это включая что вы это уже вы пластик получили?
-
Так у всіх різні програми і документи різні
-
З пластиком 6 місяців і 10 днів :)
12 Jan 2024, 17:45
63574/462957
4 minutes ago