PR CUAET
-
📍Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️ WhatsApp - +1 (912) 456‑1343
-
Це до того що тут дуже мало роботи. Хаузкіпінг то як приклад, туди теж знайди місце, а ще так щоб на фултайм. Просто цікаво коли кажуть, їдь в Манітобу, Атлантику, там ізі це виглядає трохи 😀
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка. Software developer/engineer маю job offer з Келовни і хочу пройти по BC pnp tech. На job bank є середня ЗП по провінції, але немає даних по регіону. Чи можна відштовхуватись від суми, вказаної тут - www.workbc.ca/career-profiles/computer-programmers-and-interactive-media-developers ? І на скільки більше має бути ЗП? Якщо на тому сайті вказано $89,243, то, наприклад, 89500 буде досить чи має бути більша різниця? Дякую!
-
Буди лист де чітко приписано що не можна виїжджати
-
Я відповів Остапу, де він писав саме про регіон. На job bank є примітка, що якщо немає по регіону, то треба дивитись по регіону на провінційному сайті. Різниця між ЗП в Келовні і Ванкувері дуже велика, що впливає на середню по провінції. Я знаю, що NOC різні, але багато пишуть, що головне обов'язки, а не title. А обов'язки, в більшості випадків, підходять під обидва.
-
Так Ви теж вирішили спробувати продовжити ворк перміт ,дія якого до 25?
-
Підкажіть ще раз,хто заповнював форму 5710. Є графа Duration of expected employment. Якщо Wp закінчується 25 року,то які дати писати від і до