PR CUAET
-
Оскільки ворк перміт може бути виданий включно до 3 років, порахуйте 3 роки від сьогоднішньої дати. Це те, скільки ви плануєте ще тут працювати, а не те, на скільки вам вже одобрено старий ворк перміт. Не факт, що видадуть ще на 3 роки, але ж спробувати можна
-
А нема можливості сплатити якимось чином саме точну суму? Наприклад, через Wise. Ця платіжна система дозволяє робити оплату в будь+якій валюті. Тобто, ви вказуєте, що отримувач має отримати саме 100 злотих (хоча й платите іншою валютою), і він саме ці 100 злотих отримує . Я, правда, нічого не замовляла в Польщі, то досвіду з Польщею нема
-
По перше не панікуйте. Канада не має на меті вас вислати назад видобувати перемогу. Ви точно можете написати ЛоЕ, варто це зробити за допомогою спеціаліста. Якщо ви реально не служили та у вас є хоч якийсь документ (приписне?) можливо можна його подати та пояснити чому не служили
-
Доброго дня! У мене також з'явилася ця кнопка. Але портал 2 не приходив. Підкажіть, ви натискали на Start new PR card і вам прийшов автоматичний лист?
-
Потрібно робити чек в банку або на пошті, онлайн платіж не підходить Хіба тільки в тому випадку, коли ти саму заявку подаєш онлайн, але там, певно, вже в самій аплікації вбудована їхня власна система оплати
-
Зрозуміло, дякую. Тоді чекаю іншу вкладку.
-
Вам не треба розпочинати ніяких дій з цією вкладкою! Очікуйте на вкладку (четверту) Conformation Permanent Resident.
-
Питання для розумних: мій чоловік громадянин Канади і віднедавно син (2,5р ) теж. Не розумію, як їх вказувати в анкетах, щоб не підтягувало інформацію на їхню еміграцію
-
Тобто ви придумали те чого не має в першій редакції? Я такі читав що там є. Приходите до клнсульства з військовим квітком та отримаєте паспорт. До речі Канада потребує військовий квиток для пр окремим запросом. Дуже цікаво побачити як ви їх великими літерами напишите що ви не раб тому пусть відстанут😂