PR CUAET
-
Потрібно робити чек в банку або на пошті, онлайн платіж не підходить Хіба тільки в тому випадку, коли ти саму заявку подаєш онлайн, але там, певно, вже в самій аплікації вбудована їхня власна система оплати
-
Зрозуміло, дякую. Тоді чекаю іншу вкладку.
-
Вам не треба розпочинати ніяких дій з цією вкладкою! Очікуйте на вкладку (четверту) Conformation Permanent Resident.
-
Питання для розумних: мій чоловік громадянин Канади і віднедавно син (2,5р ) теж. Не розумію, як їх вказувати в анкетах, щоб не підтягувало інформацію на їхню еміграцію
-
Тобто ви придумали те чого не має в першій редакції? Я такі читав що там є. Приходите до клнсульства з військовим квітком та отримаєте паспорт. До речі Канада потребує військовий квиток для пр окремим запросом. Дуже цікаво побачити як ви їх великими літерами напишите що ви не раб тому пусть відстанут😂
-
Стосовно military record та військового квитка: За містом прописки в укр. паспорті мій військомат знаходився у м. Бахмуті. З України виїхав у 2013. Медогляд проходив ще у Артемівську під час навчання в університеті до 2010. Не пам'ятаю щоб видавали ніякий воєний білет, лише можливо справку про відстрочку на час навчання. Можливо зможу знайти таку електронну копію десь на комп'ютері. За віком зараз більше ніж 30. У 2014 Батьки весь великий бізнес та майно на окупованій території покинули і почали життя з нуля бо не хотіли залишатися при Росії. Переїхали до Бердянська. Десь у 2018 я відвідав Маріуполь для вклейки нового фото у паспорт. Не пам'ятаю чи відвідував військомат для цього, але за моєю пропискою він був у Маріуполі. Десь у 2020 став на консульский облік України у країні де перебував, щоб приймати участь на виборах президента. У 2022 Бердянськ став окупованою територією... Що робити в моєму випадку коли отримаю провінційну номінацію? На федеральному етапі додати лист що документи залишились у Бахмуті та що консульство таких документів на видає? Що якщо їхати в Україну за документами то мені не дадуть змоги повернуться до Канади? За поліцейською довідкою все чисто. 1. Сподіватись що лист спрацює. Що саме писати? 2. Якщо ні то шукати адвоката? 3. Якщо адвокат не допоможе, то залишити тут свою дружину та повертатися в Україну та видобувати перемогу у війні? Правильно? Чи є якась гарна порада для моєї ситуації. А то відчуваю себе трошки рабом. Дякую.
-
Закон будет принят в конце марта. Будьте уверены. Конечно всегда есть надежда на чудо, что этого не произойдёт. Но как горица вооружен значит защищен. Надо действовать. А инфо мне лично сотрудница одного из украинских консульств государства сказала...они ждут указа ...так что давайте не обольщаться