PR CUAET
-
Хоча скоро і вчитуватись не потрібно буде, вас будуть посилати додому і слотів прибавиться в консульстві
-
Загугліть в вчитайтесь в кожний пункт
-
Боже чого ви тут як баби базарні
-
Дійсно воєнних документів. І якщо ви підпадаєте під мобілізацію вам відмовлять у будь яких послугах, не вводьте ви в оману людей
-
Навряд чи. Є тимчасово блокіровка грошей на рахунках і все.
-
Всім хто в Канаді, чи інших країнах, мабуть на цю повістку буде все рівно, і це явно буде зрозуміло державі, тому мабуть після того як ви прийдете у консульство, окрім того що вам прийде повістка, і якщо ви її проігноруєте, Україна маючи вже ваші данні, надсилатиме якесь прохання тій країні де ви знаходитесь, щоб вас депортували, бо ви порушили закон України і тд, в любому випадку робитимуть так, щоб у вас були проблеми.
-
Це не legal advice, лише моя думка) Може в когось є інші дані
-
Але будуть підстави на конфіскацію майна
-
Друзі, підкажіть, якщо подаватися на закритий Work Permit, то французьку здавати не треба?
-
В день коли відправлена повістка (якщо це не вихідний день) вона вважається отриманою!!! Мені здається ви не читали його
-
В дії повісток не буде. Це буде окремий електронний кабінет. З імейлом який ви використовувати наприклад у банках. І все
-
Продлить вы имеете ввиду новый получить на 10 лет, верно? У меня еще 2 года паспорт до 2026, значит в живую очередь не пропустят?
-
Мабуть у тому що ви прийдете з адресою контактними даними та інформацію що ви на обліку або ні і це консульство передаст до реєстру. Потім отримаєте електронну повістку. Бо вони ставлять акцент на цьому. Консульство не тцк у літак додому не посадять
-
Так, але в Україні зазвичай школа одна, нема «старшої школи» яка тут мається на увазі
-
Може ви не знали але електронні кабінети є різними. Пенсійний та інші. Создадуть окремий кабінет. Буде інструкція як зайти. У вас 60 днів зайти та перевірити інформацію.
-
Ще раз - як можна відправити у той кабінет Дії, якого не існує? Я погоджуюся, що зможуть відправляти листом на адресу проживання (хоча не знаю, наскільки це легітимно), але вони навіть не зможуть відправити в кабінет Дії, якщо цього кабінету не існує
-
Ну так це обов'язок кожної держави так робити. До речі Канада вже запиту українців як так перетнули кордон під час війни на якій підставі. А польша вже заявила що може не подовжувати захист призовникам
-
Сама розумна відповідь) після підпису президента і плюс місяць буде ще більше слотів в консульстві
-
І вони будуть відправленні всім без виключення чи у вас є він чи немає
-
Так от, буде електронний кабінет, а це скоріше за все дія
12 Jan 2024, 17:45
63741/446204
2 minutes ago