PR CUAET
-
Коротше воювати підуть тільки ті, хто комп'ютерно грамотний... Всі решта-виживуть і будуть розбудовувати країну😂
-
Ви, мабуть, не в курсі, що в Канаді й обов'язків у держслужбовців більше, ніж в тих самих в Україні - тільки красти державні кошти й нічого не робити
-
Тиск перепливав🤣
-
Да все уже, меня давно поправили. Все в порядке)
-
Вас це їбать не має
-
Ольга просто не знає мабуть що у Канаді держслужбовці теж білі люди в яких набагато більше привілей аніж у простих робітників
-
Ось що знайшла по прикладах www.justforcanada.com/letter-of-explanation-loe.html#/
-
Ознайомтеся з правилами КУАЕТ. Вона не вимагає проживання в Україні на час бойових дій. Це програма для всіх українців, незалежно від їх місця проживання. Як на те пішло, то в мене питання до вас - як ви виїхали з України під час війни?
-
Чат про слоты , идите в личные сообщения
-
Але б не крали у тих масштабах мільйони, виділені на захист, як це робиться в Україні. То й у місцевого населення було б менше бажання тікати від війни
-
Треба було слухати до кінця президента та закони читати. Військовий обов'язок це не рабство. Або навіщо до Канади приїхали тут таке саме рабство заберуть на війну і питати не будуть До речі наводить приклад з якої держави можно було по нормальному звалити під час війн за останні 80 років? Де закон дозволяє таке?
-
Хороший кейс. В моїй програмі просто взагалі полів внутрішнього паспорту не було.
-
Reported Yur [904705630] to admins.
-
/report
-
Обов'язки тіж сами. Керувати державними інститутами. Головна різниця що не крадуть. Але бенефітів набагато більше і зарплатня. Якби була війна то також залишилися а на війну констракторів відправили би
-
Ви перегинаєте палку вашою манерою спілкування. До того ж, ви в мене спитали, чого я в Канаді, хоч і виїхала з України до війни. Натомість, коли я у вас спитала, як ви виїхали з України, ви почали нецензурно мені відповідати? Чи ви із зони втекли?
-
Я так робила коли отримувала свій PR по іншій програмі
-
Зрозуміла, цікаво, дякую
-
Прошу Вас не переходити на лайливу мову.
-
За такі гроші можно чергу пропустити😁
12 Jan 2024, 17:45
63794/439023
3 minutes ago