PR CUAET
-
Привіт всім. Підскажіть для AIP скільки років має буди дата закінчення дії закордонних паспортів мінімум.на момент подачі на ПР. Дякую!
-
Или нет
-
Сегодня есть смысл ловить запись?
-
Я ничего не пойму
-
Підкажіть, будь ласка по додаткам які підгружаєте. Якщо я додаю свідоцтво про народження дитини, то додаю український варіант. А в секції там де переклади, підгружаю переклад свідоцтва?
-
Краще це питання в гілку Альберти певно, більше людей за цією програмою
-
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, що робити. Ми з окупованої території. Спробували замовити витяг про несудимість. Отримали таку відповідь.
-
Хтось замовляв доставку виготовлених паспортів через DHL? Так виглядає, що там можна включити декілька паспортів в доставку заплативши як за один (я так розумію, що їм без різниці, скільки паспортів в конверт вкидати). Хтось так робив?
-
І ще підкажіть мій чоловік в Україні, я подаю чоловіка витяг з дії тут в Канаді з своїм витягом. 5 пункт: Адреса місця мешкання та контактний телефон особи, яка подає заяву. Як я маю це написати, мій записувати тут канадський, а чоловіка по місцю проживання в Україні?
-
Знаю особисто . Отримував послуги . Іноді співпрацюю
-
А точно соррі, одобрения фото 3 тиждні і е-coPR майже 3
-
Буде достатньо банк айді
-
Портал 2 и ecopr - разные письма.
-
Просто скан паспорта и Мани ордер вложить? А запрос консульство само сделает, верно? Тоже надо будет довідку с окупованої делать.
-
ребят кто по тим хортонс подавался на пр, какой нок и сколько рассматривали заявку?
-
Відправляйте в консульство без Дії.Буде довше,але цей варіант теж працює.
-
напиши свій власний досвід отримання аппрув за H&C, як заповнював, на що звернути увагу. Буде цікаво почитати
-
Привіт, буду вдячна за контакт міграційного консультанта у Манітобі)
-
Вибачте я так багато не знаю про довідку з окупованої території,може спочатку спробувати написати їм на емейл
-
Так ніхто вам не відмовляє у виготовленні паспорту. Просто до списку необхідних документів додається ще один - військовий облік. Це так як би ще одна довідка з ЖЕКу, чи довідка про зарплату з бухгалтерії. У консульських послугах ніхто вам не відмовляє.
12 Jan 2024, 17:45
63871/450963
2 minutes ago