PR CUAET
-
Возможно и так тоже
-
То немає слотів в вихідні, то не буде їх, якщо через 1-2міс вихідний буде. Не запис, а суцільний скам 🫣🤡
-
Слотів о 19 тиждень немає((
-
Довідка видається централізовано для всіх. В тому числі, для мешканців окупованої території
-
А який Тір у вас?
-
~35% відмов, в цілому, не тільки українцям
-
Подскажите ,под money order вы имеете ввиду перевод на счет консульства или отдельный чек как делали для Украины ? Мне мама через банк оплатила и указала просто в платеже куда ,для чего и от кого , и дати просто распечатку где указана вся информация,считается ли это ?
-
Завтра пойду в живую очередь 😅
-
Комусь сьогодні вдалося спіймати слоти? Я вже 2 години без перестанку моніторю, і нічого нема. Трохи очі не повилазили😳.
-
Вже подумую- як то штучний інтелєкт задіяти, щоб він мені піймав той слот😂😜
-
Мій чоловік писав адресу укр і тел теж, але коли я робила мані одер, то вказали мою канадську, бо по іншому не вийде, так мені жіночка сказала Вони ж не відправлять довідку йому в Україну)
-
Останній раз я бачила слоти в минулу суботу😢
-
Я робила однаковий money order що для України, що для Польщі Я думаю, Ваш варіант також зарахується Тим більше, якщо у Вашому випадку це був польський банк
-
Доброго дня! Ми теж з окупованоії, Бердянськ. Але довідку з Дії отримали і я, і чоловік. Може ваша проблема не в тому.
-
Пдікажіть будь ласка, замовляю DHL доставку паспорту до консульства. Заяву та квитанцію DHL до консульства на емейл відправити, або листом?
-
Я інші дані мала на увазі, ті що пан Остап давав
-
судячи по всьому то найкраще в знайомих бо на сайтах 99% айтішної роботи чисто під LMIA чи для збоку резюме :'(
-
Емейл
-
Маю новий кусочок офіційної статистики. Кількість Українців які подалися на Гуманітарну: 2010-2014 - в середньому 50 в рік 2015-2021 - Біля 75 в рік 2022 - 633 Апрувалів в 2022му було біля 169. Проте частина це можуть бути заявки попередніх років. Також частина тих 633 які не отримали апрувалу, можуть його отримати в 2023. Тобто тут чітко поки невідомо скільком відмовили. Як зможу добитися це - дам знати.
-
Дівчата, що змінювали свою фамілію, підкажіть, обов‘язково вказувати попереднє/і призвище/а при заявці на отримання справки про несудимість з інших країн (не України)?
12 Jan 2024, 17:45
63910/435106
5 minutes ago