PR CUAET
-
Останній раз я бачила слоти в минулу суботу😢
-
Я робила однаковий money order що для України, що для Польщі Я думаю, Ваш варіант також зарахується Тим більше, якщо у Вашому випадку це був польський банк
-
Доброго дня! Ми теж з окупованоії, Бердянськ. Але довідку з Дії отримали і я, і чоловік. Може ваша проблема не в тому.
-
Пдікажіть будь ласка, замовляю DHL доставку паспорту до консульства. Заяву та квитанцію DHL до консульства на емейл відправити, або листом?
-
Я інші дані мала на увазі, ті що пан Остап давав
-
судячи по всьому то найкраще в знайомих бо на сайтах 99% айтішної роботи чисто під LMIA чи для збоку резюме :'(
-
Емейл
-
Маю новий кусочок офіційної статистики. Кількість Українців які подалися на Гуманітарну: 2010-2014 - в середньому 50 в рік 2015-2021 - Біля 75 в рік 2022 - 633 Апрувалів в 2022му було біля 169. Проте частина це можуть бути заявки попередніх років. Також частина тих 633 які не отримали апрувалу, можуть його отримати в 2023. Тобто тут чітко поки невідомо скільком відмовили. Як зможу добитися це - дам знати.
-
Дівчата, що змінювали свою фамілію, підкажіть, обов‘язково вказувати попереднє/і призвище/а при заявці на отримання справки про несудимість з інших країн (не України)?
-
Да ,польский банк
-
Але я ше довідки не отримала, тому не знаю чи це ок чи нє, побачим)
-
23 року була тільки перша половина, можна пошукати в групі дані. Ну і нас в першу чергу цікавлять українці, навіщо нам знати статистику по іншим націям
-
Підкажіть, DHL відправлення паспорта можна замовляти тільки коли паспорт уже готовий, чи можна замовити коли ще не готовий?
-
Спасибо!
-
так це тільки по Українцям, але хотілось би повний 2023 побачити, явно дані не повні
-
Хтось після отримання PR ( через номінацію в одній провінції), переїжав в іншу назавжди ? Поділіться будьласка досвідом, чи виникли якісь проблеми ?
-
Ми отримали approved in principle в вересні, тобто перший етап. Тепер рев'юять чи все відповідає дайсності. Я дзвонила в ircc тиждень тому і вони сказали що біометрію і свіжий медекзамен на дитину отримали, тепер нам просто чекати поки йде бекграунд чек. А по факту оператор сказала що нашу заявку не відкривали з вересня....
-
Дивно мені після листа з апрувал прийшов лист що мене з Ванкувера передали у Ніагару, потім прийшов запит на біометрію і вже через 3 місяці прийшов лист з апрувалом на PR
-
Звичайно. Чекаємо, що робити...
-
Швидше за все, заявки просто довго висять у черзі. Так, бекграунд чек займає якийсь час, але кілька днів, а не місяців.
12 Jan 2024, 17:45
63921/434773
2 minutes ago