PR CUAET
-
Вам в эту ветку писать надо t.me/prcuaet/19036
-
Ви через iqas робите? Якщо так, то ви самі відправляли сканкопії додатку чи через навчальний заклад?
-
Перезайдите такая же ситуация была
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, може вже є у когось досвід: чи є якісь опції для «отримання valid job offer” (Lmia) для отримання додаткового скору в ЕЕ ? При наявності вже року досвіду на локальну компанію.
-
Тобто оригінал а далі нотаріально завірений переклад? в одному файлі. і так само з іншими документами, які потребують перекладу?
-
Привіт. Чи мав хтось таку ситуацію. Родич (чоловік призовного віку) ,який має канадійське громадянство і живе в Канаді тривалий час. Якщо поїде в Україну чи зможе повернутись без проблем? Буду вдячна за досвід чи ваш,чи когось знайомих 🙏
-
Подав 14 грудня отримав 15 чи 16 січня, загалом місяць десь
-
Добрий день. Тільки TCF або TEF
-
Вже отримав все
-
Добрий день, здавала TCF в Онтаріо, спікінг з людиною
-
Можете допомогти зняти обмеження з work permit? Подивився декілька відео, зайшов на сайт, а в мене все по іншому. Можливо оновили сайт, або я щось не розумію
-
Тобто зараз все добре і вони обробляють дані чи ви вже отримали?
-
Хотел спросить как из польши брать свидетельство о не судимости ?
-
Та якраз за DHL і не написано. В Едмонтоні так точно. Не написано коли вже можна оплачувати доставку і яким чином слати заяву. За заяву написано заповнювати від руки
-
Дякую, гарного вечора!
-
Сканував
-
Так, обов'язкову оновлену біометрію для тих хто подається на PR ввели тільки у середені червня. Я подавала усі документи у травні.
-
В Україні до нього примінятимуться ті ж закони, що й для будь-якого іншого українця. Для України він - громадянин України, інших громадянств українців країна не визнає
-
Супер, дякую, а то почала оформляти все, а там написано про відправлення з навчального закладу 🤪 Ви сканували, робили фото чи відправляли конвертом копії оригіналу?
-
Не випустять
12 Jan 2024, 17:45
63974/430194
2 minutes ago