PR CUAET
-
Саме головне що всі якнайшвидше подаються, треба почекати
-
Раджу це відео подивитись, це імміграційний адвокат працює в Калгарі, знаю його особисто, чудовий спеціаліст. youtu.be/g7Z86crfgvY?si=HvHaDiZCY4LWVwxa може відповісти на багато питань
-
Добре, дякую. Бажаю вам швидкого отримання.🙂
-
Дякую
-
Доброго вечора! Хто знає, що це з сайтом www.canada.ca ? Чому при спробі отримати інструкції для отримання Study Permit з території Канади, обираючи варіант, що студент є українцем ніякі інструкції не відображаються? Це відбувається якесь оновлення чи так завжди було?
-
Можливо, це через те, що номінація від провінції сама по собі додає 600 балів. Наприклад, для людей, які подаються на Експрес Ентрі. А це вже гарантоване попадання у вибірку за балами. Тож, можливо, саме через те, що вже є номінація від провінції, то бали в AOS взагалі прибрали. Бо нема необхідності набирати понад 600 балів. Це виключно моя думка, можу помилятися
-
Думаю в них точно є якись рейтинг внутрішній, коли я тільки збиралась їхати в Альберту брала консультацію, при тому що в мене технічна спеціальність, по AOS мені сказали англ має бути мінімум 6… мене це здивувало, тому що в програмі 5 написано. Консультант тоді казав що в них є якісь критерії внутрішні оцінювання якщо багато кандидатів з однаковими показниками. Але ніхто не може перевірити його слів:(
-
Але це все тільки здогадки
-
Це так, я про бали. І чому вони вирішили тут їх не рахувати