PR CUAET
-
Rswp звісно
-
Вітаю! Намагалися заповнити форму 5708 на продовження візітор рекорд дитині і не можемо зрозуміти, який паспорт потрібно вписати в тій анкеті, старий, на основі якого приїхали чи вже новий? Підкажіть, будь ласка.
-
Дякую за відповідь! Так довго чекати AOR? Але взагалі весь процес у вас пройшов досить швидко. Маю надію, що і мені так пощастить.
-
Добрый вечер! Подскажите, где вы переводили документы
-
Добрый вечер! Подскажите, кто где подписывал форму у нотариуса 091
-
Доброго всім дня , може хтось з вас знає ,коли подаються переведині документи на англійську мову в Україні та завірені нотаріально вони підходять на PR ?Чи потрібно по новому переводити вже тут в Канаді в сертифікованого перекладача , дякую.
-
Дякую
-
Хіба що брат близнюк 😄
-
Всім привіт Може хтось зможе підказати з приводу цього питання… або може порекомендувати імміграційного спеціалісту до кого звернутись не дорого Ми проживаємо в Альберті Едмонтон Чоловік (26років) зараз працює на фултайм як на будівництві лейброр , на роботі запропонували йому піти вчитись на Карпонтора. (Зараз він буде здавати тест щоб податись на учня карпонтора) Він буде мати контракт фултайм так само працювати далі але вже позиція буде написана як Apprentice Carpenter, Він буде працювати 10 місяців і потім відправляють в NAT вчитись і здавати екзамени но при цьому зарплата зберігається коли він буде вчитись 2 місяці і оплачуватимуть йому. Но а всі 10 місяців він працює на фултайм Ми хотіли податись на PR на номінацію alberta opportunity stream але почала читати і там написано що Apprentice не можуть подаватись на цю програму , чи це так ? Нам залишатись далі на позиції звичайного різноробочого щоб змогли отримати номінацію Дякую за допомогу
-
Я подовжувала своїй дитині, бо отримали новий паспорт. Вказувала новий у формі. Але у розділі де модна додати додаткову інформацію прикріпила листа, що прошу про новий рекорд, через новий паспорт і додала скан старого з усіма відмітками( візи, штампи). Також додала що дитина вчиться у школі і додала скан підтвердження зі школи, то нам за 2 тижні вже прийшло підтвердження. Не можу сказати що це прям вірно, заповнювала без інструкції.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, а где написано, что нельзя подаваться апрентисам?) Можно ссылку, пожалуйста ?)