PR CUAET
-
Ну как бы многие так и делают. Получают пиар в провинциях попроще и потом переезжают куда хотят...
-
Сразу или спустя какое-то время? Я уверена, что видела инфо, что нужно прожить в провинции несколько лет после получения ПР. Возможно, это по провинциальным программам🤷♀
-
Це не довідка. Мені підказали, що можна надати декларацію яка прийшла від CRA, після подачі потатків за 2022, а за той період, що не охоплений цим документом, виписки з банку з моїх рахунків. Ну я писала типу пояснювальну що ніяких виплат окрім 3000 не отримувала.
-
делают чуть ли не на след день, но да, это по идее не правильно
-
У NS є державні офіси Access. Ми там отримували права та ID картки. Там можна і підписати цю форму безкоштовно. Скоріш за все по інших провінціях є щось схоже. А так нотаріус сказав що без питань, $20 + tax
-
Вінніпег, Манітоба від 6 до 8 місяців в середньому зараз, дехто вже рік не може отримати номінацію
-
Підкажіть,що то за пмж? Так як мій брат живе в Канаді 15 років,має громадянство. Хоче поїхати в Україну,попрощатися з бабусею...
-
Дуже дякую!
-
Вітаю! Можливо хтось знає чи потрібна довідка про не судимість для мами чоловіка,яка приїхала з нами?
-
Це залежить від віку дитини. Я була в Консульстві, то дитину не хотіли фотографувати( стілець занизько стоїть), і якщо за три рази не вийде фото, то це вам не фото-студія. Беріть лінійку, та в студії підберіть по інчам ту, що ближче до 10×15.
-
Потрібна для кожного дорослого, хто подається на PR. Якщо вона просто в гості, то не потрібна
-
Треба отримати або стаді перміт або візітор рекордс, з поміткою CUAET. Без них не отримаєте хелс-карту та допомогу для дітей.
-
Доброго дня ! Друзі , підкажіть будь ласка. Чи можна виїжджати на довгий час з Канади після отримання AOR , здачі біометріі та медицини ?
-
Неможливо, ілентифвкація по паспорту
-
Підкажіть, якщо був у Чехії декілька разів по 3 місяці, але в різні роки, також потрібна довідка? Чи це якщо 6 місяців безперервного перебування?
-
Спасибі 👍
-
Дякую. А візітор рекордс це лист, чи потрібно просити у офіцера в аеропорті? У дітей в паспорті стоять візи visitor
-
Commissioner of Oath ~35 cad
-
Підходять
-
У нього укр громадянство лишилось?
12 Jan 2024, 17:45
64192/462021
2 minutes ago