PR CUAET
-
У нього укр громадянство лишилось?
-
Там ціла процедура виюзду на пнп
-
Доброго дня. Довідка про несудимість з Польщі. Підкажіть, будь ласка, що писати в п.13 анкети для отриманнядовідки. Чи, можливо, десь є зразок заповнення цієї анкети. Дякую
-
Дякую
-
Добрий день , скажіть будь ласка , для подачі на pr потрібно фізичне свідотство про народження? Чи вистачить скану ?
-
Если Монреаль то можно и 3 месяца ждать финализации
-
В первом аэропорту, будете получать у офицера для себя ворк пермит и точно такой же отдельный пермит на бланке - visitor record на каждого ребёнка.
-
Добрий день. Чи можна змінити адресу після подачі? Тобто люди хочуть переїхати жити в іншу провінцію. Дякую
-
У Апостиль.юа вказано, що вони не приймають переклади інших організацій
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хочу замовити для чоловіка витяг про несудимість, в Україні через фірму. Витяг повинен бути з апостілем? І який повинен буди переклад з якими печатками, щоб його прийняли для подачі на PR?
-
Дякую
-
Тільки пдф потрібні. Ніякі оригінали не надсилаються
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers
-
Де на офіційному сайті можна знайти програми для подачі на ПР? Дякую
-
Reunification федеральная программа без привязки к провинции. Может только в Квебеке что-то, там своя кухня. Главное поставить в известность IRCC о смене адреса.
-
Дякую.
-
Дуже дякую
-
Доброго дня, якщо подаватися по АОС вдвох як дівчина і хлопець, основний аплікант має виконати всі умови, а що вимагається від інших?
-
Чи враховують курси французького до стажу ? Дякую
-
ми попросили переробити та вони додали обов'язки та похвалили мене як працівника. Думаю, зійде. Інші дані будуть у референс листі, я так розумію.
12 Jan 2024, 17:45
64211/462070
about a minute ago