PR CUAET
-
ми попросили переробити та вони додали обов'язки та похвалили мене як працівника. Думаю, зійде. Інші дані будуть у референс листі, я так розумію.
-
Ніяк не можу знайти про це інформації
-
Дякую 🤗
-
Про інших писатимете вже на федеральному рівні. Від залежних нічого не вимагається. Лише інформацію про них
-
я звісно не всі програми Канади вивчав, але Квебек описує перелік необхідного найкраще, тому якщо чогось там не написано - то того нема. Це так, щоб на майбутнє не задаватися питаннями)
-
По факту це не працює
-
Ніт.
-
Тут в чаті у пдф форматі правила
-
Не вірите мені, можете подзвонити на лінію дпсу
-
Не вздумайте, ніхто його не випустить
-
Спасибо большое 🙏❤️
-
Ви вчите мову, який це може бути стаж?
-
навчання, за яке вам ще платять) і після якого, ви по ідеї можете тефак на 7 здати легенько (але то по ідеї)
-
Якщо цілий рік ходити на франц. на full time то це тільки навчання і до жодної програми не підійде?☹️
-
Експрес Ентрі. Якщо здасте екзамен на В2.
-
Дякую
-
Telegram (Bot API) error occured when sending your welcome message! Forbidden: bot was blocked by the user
-
Виїхати на ПМЖ чоловіку, теоретично, можна. Але це буде 7 кіл пекла. Знятися з реєстрації для військовозобов'язаного чоловіка - той ще квест, бо для цього також треба буде знятися з військового обліку. А це зараз надзвичайно складно. І навіть термін розгляду на отримання дозволу - до 3 місяців. А також люди вже відписувалися, що, маючи дозвіл на виїзд на ПМЖ, їх ще довго мучили й не випускали на кордоні. Звісно, якщо багато вільного часу й зайвих нервів - можна спробувати.
-
Лишє підняти бал на іспиті і то залежить від того як займатися
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
64230/430192
2 minutes ago