PR CUAET
-
А перекладати будите в Канаді?
-
Питаю, бо наразі дитині та дружині чекаємо на паспорти і не факт, що отримаємо до 31 березня.
-
Я отримала від бюро перекладів про всяк випадок з апостилем (хоч він і не вимагається, але як гарантія, що документ буде визнаний у Канаді легітимним, згідно Гаазької Конвенції). Апостиль проставляється Міністерством внутрішніх справ.
-
дякую!
-
Місце прописки - це і є зараз місце реєстрації. Прописки вже кілька років не існує. Вказуєте адресу, де людина зареєстрована.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка при заповненні довідки а полі місце реєстраціі надо писати місце пропіскі або ж місце проживання ( маю на увазі наприклад адрес арендуємої квартири), або той що при подаванні на CUET
-
Але можете запросити з України оригінал, а тут вже зробити переклад, якщо хочете
-
Усі заявки подаються онлайн. Фізично пред'явити документ у вас навіть не буде можливості
-
Я переводила в агентстве переводов Agenda и сразу если надо было, то у них и заверяла канадским нотариусом
-
4 місяці - це, скоріше, статистика тих, хто подався наприкінці року, коли вже закінчились квоти
-
Лише бути несудимими і не подавати неправдивої інформації. Ну, і мати докази, що ці люди є common law партнери. Інших вимог немає взагалі
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка чи є в цій групі інфо про підтвердження диплому в Квебеці?
-
Це 7 балів по кожному.
-
Я не можу там знайти, можете будь ласка скинути скрін де це можна знайти
-
Добрий ранок! Яка принципова різниця евалюації через iqas та через wes? І яка краще підходить для AOS? Я так розумію що через iqas потрібно менше часу на все про все. Дякую!
-
у кабінеті на сайті апостилю де ви створювали аплікацію
-
Будь ласка скажіть що це за ребус такий? Де ці документи знайти які вони відправили для підписання?
-
Теоретично, цей дозвіл на виїзд на ПМЖ оформити можна. Практично - це дуже складно зробити під час війни. І нема гарантії, що випустять.
-
Ні, вони на це зазвичай не відповідають. Я писала їм запит три рази і тільки на третій запит з моїми погрозами зареєструвати офіційне звернення на сайті МЗС вони відповіли
-
Є також кейси, коли людей довго мурижили, а потім випустили, і ще є кейси, які ще в процесі - людей досі не випустили, вони звернулися за допомогою до юристів і ще поки ніяк не можуть виїхати. Тому це досить ненадійно зараз. Так би мовити, 50/50
12 Jan 2024, 17:45
64267/466824
5 minutes ago