PR CUAET
-
Добрий день!Порадьте,будь ласка,агентство по перекладам ,цікавить Торонто!Дякую
-
Так. Треба в житі все доказувати. Чекати "червоної доріжки" на кордоні не треба.
-
Шукаю репетитора для підготовки до CElPIP.Можу займатися тільки по вихідним.Дякую!
-
Дуже гарна і адекватна відповідь. Дякую. Я б не ризикнув, напевно, таке робити в жодному разі. Але хотілось теорію винести на обговорення))
-
Дякую за відповідь.
-
Тут вже від бажання роботодавця залежить. Якщо він напише що прийшло стільки то резюме і всі не підідйшли через такі то обєктивні прични - вуаля
-
Доказати що не знайшли Канад ця на цю роботу
-
Багато людей пробує, бо є такі кому продовжили, хоча підстав не було. Але серед моїх подач такі не попадалися
-
Дякую
-
На жаль ПНП вам не підійде
-
Для Драйвол сертифікація зазвичай не потрібна
-
Ніхто фізично не перевіряє. Якщо є lease agreement and T4 summary і там адреса Онтаріо і є 5+ працівників - то цього досить
-
Що значить якщо в трекері оновилася дата але змін знайти не можу?
-
Дякую. Компанія зареєстрована а Торонто, є адреса й номер офісу. Але фізично люди там не працюють
-
Якщо НОК попадає в OINP In-Demand - то дуже гарно працює та програма
-
Я читала вашу гілку. Там всюди написано про чкизось знайомих. Але в постанові такої підстави нема і знаю десятки чоловіків, бо працюю у гум сфері, які мають таку проблему і не можуть виїхати.
-
ЕЕ швидше зазвичай
-
Ви можете бути на різних стрімах одночасно. Кенсилити не треба
-
Без фізичного офісу не вийде. Але якщо є фіз офіс, і є люди які працюють на той офіс ремоут - це ок
-
Я просто тут новенька і пробую розібратися з цим всім то голова кругом
12 Jan 2024, 17:45
64314/468213
5 minutes ago