PR CUAET
-
А вот по оінп ми шось ніде не знайшли веятного понятійного апарату описаного🫣
-
Там ще в олному місці питання «do you have a job offer in Ontario» а в іншому «do you have a valid job offer for this job» І це нас натупило, що вони різні поняття використовують. І з valid усе було зрозуміло, бо є поняття і пояснення від IRCC
-
Подскажите, пожалуйста, на эту электронную почту писали: [email protected]
-
А якщо немає можливості її додати? Чи можливо евакуювати без неї?
-
200 балів для C-Level Executives. Це теоретично можливо, але на парктиці надзвичайно складно. Ну і компанія має бути відповідного розміру щоб ви могли мати управління цілою рукою компанії, і під вами має бути ієрархічна структура з середнього менеджменту як мінімум
-
Скажіть будь ласка чи потрібна зворотня сторона( пуста) додатку до диплому ?
-
Может я ошибаюсь, пусть меня кто-то поправит. Думаю, нужно оценивать ситуацию исходя из конкретной программы иммиграции. Если за уровень образования аппликат получает баллы, то указывать, что есть диплом магистра - нельзя. (Даже если этих баллов хватает с дипломом бакалавра) Поскольку указав, что есть диплом магистра, баллов начислится больше, чем за бакалавра, а при детальном рассмотрении баллы за образование срежут могут misrep вкатить. Поэтому я указывала бы уровень образования согласно эвалюации. А если уровень образования в имммиграционной программе не особо важен и не дает дополнительных преимуществ - то думаю не будет большой проблемой указать, что есть уровень магистра.
-
Дуже дякую
-
Але ми написали їм усе все, чому ми саме так відповідали і на що спиралися
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка перекладача з іспанської на англійську Дякую