PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую, як підтвердити що ми партнери?
-
А де ділась інфа про те як відправити листа до консульства з довідкою про несудимість? Не можу згайти. Може хтось зберіг? Перешліть будьласка.
-
Так. Звичайно. У нас є відповідна тема- Мілітарі рекордс. Зайдіть, почитайте - там багато інформації
-
t.me/prcuaet/55035 Тут ціла гілка є про слоти.
-
Тобто, вони все зробили , отримали в паспорт печатку від імміграційний служби "виїхав на постійне місце проживання" за кордон і їх прикордонники все рівно не випустили? Навіть, якщо вони зробили цю довідку , про яку писала мати цього хлопця?
-
Добрий день, хто вже подався на ПР, чи хто вже отримав, скажіть будь ласка чи просили при подачі військовий квиток чи щось подібне? Дякую
-
А де ви цi виборки дивитесь? Можете дати ссилку?
-
Вам нужны: Копия загран паспорта Распечатаная и заполненная от руки анкета-заявка Полный вытяг довидки из Дии ( не обязательно) Bank Order на 40 долларов Все это несете на почту и там покупаете и добавляете к этому списку обратный конверт
-
Кому-то удавалось дозвониться в консульство в Эдмонтоне? На имейл не отвечают
-
Дякую, запитаю на почті
-
Можна оформити на почті
-
Понятно, спасибо
-
Не знаю как на почте. В банке выдают чек, который вы отправите, а в Консульстве его обналичат.
-
Пока ПР не получите
-
Усім привіт. Хто знає, як відслідкувати чи виготовлений закордонний паспорт, якщо подалися на виїздній сесії консульства у Шарлоттауні? Ніяких номерів для треку нам не дали. Пройшли 3 місяці, я знаю, що діппошта надходить приблизно раз у 4 місяці, та все ж хотілося б розуміти и слідкувати
-
Скажите оплатить 40 $ можно только в банке или на почте тоже?
-
А ще є кейси, коли люди пішли нелегальним шляхом і лише через те, що легально це дуже довго і не факт що спрацює. PS - я нікого не засуджую, просто привела це як факт, але ці люди не будуть розказувати про це , і це зрозуміло
-
Спробуйте пошукати в гугл Oinp draws
-
Взагалі нічого, так.
12 Jan 2024, 17:45
64413/466890
3 minutes ago