Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Скоро вже треба нову гілку для цього екзамену
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    В самом начале спрашивают служил или нет. Если отвечаешь не служил - то никакие документы больше прикладывать не нужно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6457260175T Offline
    t6457260175T Offline
    Yuliia Izhevska
    wrote on last edited by
    Добрий день! Допоможiть, будь ласка, вирiшити питания с украiнським закордонним паспортом. Зкiнчуэться срок. В Дii зареэструватися не можливо. Як вирiшити це ппитання? Квебек. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    І все таки Україна є демократією, а не автократією. Тож думаю казати що зсу захищають олігархів, а не свої сімʼї чи землю неправильно і несправедливо. Дуже багато бачу незадоволених державою Україна і безумовно є за що. Але питання - що ви зробили щоб змінити ситуацію? Ви активіст у громаді? Журналіст? Чиновник що намагається міняти систему? Або вклали свої ресурси в те щоб іммігрувати в країну де вже сильніше розбудований інститут держави, маєте інше громадянство? В 99% «незадоволених» відповідь ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Я не знаю чи це буде проблемою, але був такий запит.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6207352595T Offline
    t6207352595T Offline
    Const
    wrote on last edited by
    Попросіть chatGPT написати цей лист, опишіть своїми словами а він сам все вкладе в розлоге пояснення з мудрими словами
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Потому что во-первых: далеко не всем приходит этот дозапрос, во-вторых если отвечаешь нет на вопрос о службе, то нет требования предоставить какие-либо доказательства этого. А год назад, когда мы подавались, об этом вообще и речи еще не было.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    У відгуках гугл пишуть що можна отримати поштою. Хтось так робив?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Так от так люди і роблять вже зараз, а ті хто подавався раніше до того часу, коли багатьом почали приходити ці дозапити, не додавали військовий. Хоча і задовго до війни Канада просила надати документ, але це було не так масово
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я в январе подавала и нет номера еще. Так что за февраль то вы шось перепутали
    1 Reply Last reply
    0
  • t1206916532T Offline
    t1206916532T Offline
    🇺🇦 I’m Johnny
    wrote on last edited by
    Я розумію що час від часу міняються правила гри, але зараз трошки по іншому тому я б рекомендував особисто вказувати все і одразу підкріплювати підтвердженнями, а не очікувати що пронесе
    1 Reply Last reply
    0
  • t5169447338T Offline
    t5169447338T Offline
    Liuda
    wrote on last edited by
    Зареєструватися в монобанк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Трохи не так, раніше ніхто пояснень не писав саме при заповненні форми. Якщо прикладали військовий, то це був доказ служив. Зараз офіцери даючи дозапит вказують - ми знаємо що в Україні військова служба обов'язкова з таких то по такі роки, просимо надати пояснення чому не служили. І до речі, деяким офіцерам вистачає саме цього пояснення а деякі вимагають ще й підтверджуючий документ, і добре коли він є, але у багатьох чоловіків його немає. Коли служив то просто з самого початку додаєш військовий як доказ. Виявилося що складніше коли не служив та ще й не маєш документу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1248449794T Offline
    t1248449794T Offline
    Evgenii
    wrote on last edited by
    добрый день ( ночь), кто то летит 19 февраля по маршруту ( грузия -амстердам - ванкувер )? или хотя бы амстердам - ванкувер (19 февраля)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я з Вами згодна, зараз навпаки радять з самого початку прикладати військовий чи пояснення. Я подала заявку якраз перед масовим повідомленнями від учасників групи про такі дозапити, тому чекаємо що скаже офіцер. Ну і як варіант люди не додають військовий бо його фізично не мають і за час розгляду також шукають спосіб пояснити його відсутність чи зробити запит про непроходження служби
    1 Reply Last reply
    0
  • t1206916532T Offline
    t1206916532T Offline
    🇺🇦 I’m Johnny
    wrote on last edited by
    Я в такій самій ситуації з держ роботою, так само докладав спеціальну форму, тому люди які працювали колись не держ роботі мусять докласти її одразу щоб уникнути до запиту в майбутньому
    1 Reply Last reply
    0
  • t5132864611T Offline
    t5132864611T Offline
    Orest Dushchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь-ласка ,довідка про несудимість з Польщі видається на польській чи англійській мові?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Ну ок, нашему знакомому пришел дозапрос не только на милитари сервис, но еще и форму прислали для заполнения опыта работы на государственной службе, а также попросили объяснить как он себя обеспечивал во время учебы в университете. Он не служил, к госслужбе отношения не имеет, пока учился - сидел на шее у родителей. Все стандартно. Но это ж не значит, что сейчас все должны кинуться и подавать такие доказательства 🤷‍♀️ иначе мы завалим офицеров своим хламом и сроки рассмотрения заявок растянутся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t580584736T Offline
    t580584736T Offline
    Vladyslav Khrystylov
    wrote on last edited by
    Да,конечно они могут проверить Не хочется рисковать Просто интересно ,а если ты работаешь как апрентис то на федеральную если сразу подаваться ,так можно будет ? Или тоже нельзя 🤷‍♂️ Буду благодарен за ответ ,совет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Та тут ще навіть до грудня далеко, які там січень та лютий
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.