PR CUAET
-
У когось були проблемы з авторизацією в дії через nfc ,а то в мене починає сканувати і видає помилку ,і я не розумію як інакше отримати довідку з України,дякую за поміч
-
Зрозумів дякую гарно. А як ви для чоловіка довідку взяли? Якось можна через консульство?
-
/report
-
Це 5 вечора?
-
В нас з одним паспортом так нічого й не вийшло. Два інші паспорти скануються нормально - мій і доньки. З паспортом чоловіка нічого не виходить. Але в нього паспорт був отриманий на кілька років раніше за наші (хоча й теж біометричний). Хто зна, може в цьому проблема. А може із чіпом щось.
-
Можна через консульство, без Дії. Роздрукувати анкету із сайту консульства, заповнити, оплатити послугу і надіслати їм у конверті разом із сканкопією паспорта і квитанцією про оплату. Це займе трохи більше часу. А ми просто замовили з України. Можна це зробити через різні бюро перекладу (таких багато) або юридичні фірми. Наприклад, одна з таких компаній (але не єдина). vashdocument.com/ua/about-us
-
Просто Торонто і Оттава ж час один - чого там в 19 а там в 01? Я також долучилася до ловлі((( треба диплом підтвердити (( мені треба до квітня ((( чую, що надії немає
-
На мою думку потрібно , але я не впевненна , я думаю потрібно на веб форму написати… прийміть співчуття !!!😢🙏