PR CUAET
-
Можна через консульство, без Дії. Роздрукувати анкету із сайту консульства, заповнити, оплатити послугу і надіслати їм у конверті разом із сканкопією паспорта і квитанцією про оплату. Це займе трохи більше часу. А ми просто замовили з України. Можна це зробити через різні бюро перекладу (таких багато) або юридичні фірми. Наприклад, одна з таких компаній (але не єдина). vashdocument.com/ua/about-us
-
Просто Торонто і Оттава ж час один - чого там в 19 а там в 01? Я також долучилася до ловлі((( треба диплом підтвердити (( мені треба до квітня ((( чую, що надії немає
-
На мою думку потрібно , але я не впевненна , я думаю потрібно на веб форму написати… прийміть співчуття !!!😢🙏
-
А Оттава? В 19?
-
Вам надіслали вище: Recommended document labelling: Please use the following naming convention when labelling your documents: "Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1." Please make sure your documents are labelled properly. For example, if you upload a picture of your child, you should label the file so that it includes the name of that child. Це і є офіційна вимога, як називати документи.
-
Дякую!
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, у якого нотаріуса в Києві можна підписати форму IMM 5604? Чи можливо це он-лайн можна зробити?
-
І друге питання: чи можливо підтвердити в в WES освіту в навчальному закладі, що не підпорядковується міноствіти Украіни? Наприклад, у бізнес-школі, на програмі МВА?
-
Скажіть будь ласка, тут так само писати ? бо я хочу на продовження ВП
-
Добрий день Можливо хтось має досвід підверждення диплому для CPA (cource by cource evaluation) - буду вдячний за можливість задати по цій темі питання
-
А якщо є воєнна кафедра, але нема ніяких доків підтвердження, що тоді? Переклад приписного форма и explanation letter?