PR CUAET
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка, проект на довіреність для завірення в Посольстві має бути в роздрукованому вигляді чи в електронному, на флешці?
-
Reported to admins.
-
А кто у вас канадский родственник? Может сын может отдельно податься как главный апликант, там возраст не имеет значения.
-
Там в листi прямо написано
-
Як ви дізналися що саме в Sydney ваша заявка обробляться ?
-
Коли там вже барабан будуть крутити по stem 🥹
-
Конечно. Моя дочь тоже в другой провинции. Нет проблем.
-
Ви також з Квебеку? Я вже голову зламала, як зробити, щоб не їхати в консульстві не підтверджувати, бо мені треба до квітня… а в консульстві не має вільних дат… от я і думаю, як без консульства це зробити
-
ОWP extension under cuaet вимагає форми imm5710? Чи все ж таки 5708?
-
Дякую, є надія тепер)
-
апостиль не потрібен, потрібен переклад і евалюацію через організацію "Енік" aka "Апостиль" :)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка нотаріуса в Монреалі у якого можна переоформити нерухомість в Україні. Дякую.
-
Статистика ніби не дуже для цього офісу я чув 😬
-
Дякую за пораду читати конституцію українському правознавцю. Тут, дійсно, інший менталітет, не український/російський. Добре, що у вас є можливість повернутися в демократичну Україну першим рейсом, захистити державу зброєю та побудувати дуже світле майбутнє.
-
А так, бачу, теж Sydney
-
Так
-
В AOR ?
-
Добрий день. Можливо, хтось знає. Чи достатньо лише сам квиток прикріпити? Чи додаток до нього, де вказані частини, в яких служив, теж треба? Може, хтось уже стикався з такою інформацією (питання в тому, що це все додаткові гроші за переклад). Заздалегідь дякую
-
Український і російський менталітет абсолютно різні. Вважати що вони ідентичні - невігластво. Побутова агресія, гомофобія, імперіалізм, антисемітизм, расизм, толерантність до порушників правил, корупціі - в росії це в рази вище ніж в Україні. Але тема чату не про це)
-
Где можно найти этот трекер ?
12 Jan 2024, 17:45
64613/429003
2 minutes ago