PR CUAET
-
З чого ви взяли, що я когось захищаю?
-
Саме цю частину “any kind of communication in speech, writing or behaviour, that attacks or uses pejorative or discriminatory language with reference to a person or a group on the basis of who they are, in other words, based on their religion, ethnicity, nationality, race, colour, descent, gender or other identity factor.”
-
Ви забуваєте що не дивлячись на війну і скільки горя зазнав наш народ через недоумкуватого сусіда, українці залишаються людьми. Не ми насміхаємося на вулиці, почувши російську мову, не ображаємо їх, спеціально не викликаємо на конфлікт. Саме така агресія йде з їх сторони, то і їм треба думати про наслідки
-
Перекладіть, будь ласка, скрін
-
Ви вважаєте, що комусь важливе ваше відношення до будь-чого?
-
))))) у вас, бачу, 10
-
Ви ж підримали щось, ні? Що ви хочете від мене взагалі, чому написали?
-
Як саме я дискримінувала росіян? Ви розумієте що таке дискримінація і що необхідно щоб її проявити? Наприклад, бути менеджером росіян і комусь недодати річний бонус бо він з росії. Чи виносити якісь рішення що вплинуть на росіян, наприклад не видати візи на підставі етносу. Теревені в чаті не можуть бути дискримінвцією ажніяк.
-
Вітаю! Отримала WP у березні, в листопаді отримала відкритий. Зараз планую навчатися. Старий уже не дійсний? Бо за першим можу навчатися без study permit, а з відкритим ні. Дякую за відповідь!
-
Які саме дозапити Вам приходили ?
-
У них на сайті вказані робочі години прийняття дзвінків Звіртеся з ними і дзвоніть у відповідний час, можливо, в цьому проблема
-
Ні, ви діскримінували росіян) І зроблю для 8,5 балів пояснення: я не захищаю росіян, а кажу лише те, що це заборонено в Канаді, де діють правила.