PR CUAET
-
Ви ж підримали щось, ні? Що ви хочете від мене взагалі, чому написали?
-
Як саме я дискримінувала росіян? Ви розумієте що таке дискримінація і що необхідно щоб її проявити? Наприклад, бути менеджером росіян і комусь недодати річний бонус бо він з росії. Чи виносити якісь рішення що вплинуть на росіян, наприклад не видати візи на підставі етносу. Теревені в чаті не можуть бути дискримінвцією ажніяк.
-
Вітаю! Отримала WP у березні, в листопаді отримала відкритий. Зараз планую навчатися. Старий уже не дійсний? Бо за першим можу навчатися без study permit, а з відкритим ні. Дякую за відповідь!
-
Які саме дозапити Вам приходили ?
-
У них на сайті вказані робочі години прийняття дзвінків Звіртеся з ними і дзвоніть у відповідний час, можливо, в цьому проблема
-
Ні, ви діскримінували росіян) І зроблю для 8,5 балів пояснення: я не захищаю росіян, а кажу лише те, що це заборонено в Канаді, де діють правила.
-
Все логічно, але я говорив про інше. Це зрозуміло? Ні? Поясню. У українців немає права на хейт спіч по відношенню до росіян у Канаді. Це не русофілія, не виправдовування чи ще щось, це правила Канади. Ці правила стосуються всіх, не тільки українців. Ще щось пояснити?
-
до вересня 2025 ще півтора року, ще на ПР встигнете податися)))
-
I never attacked anyone and never used any discriminatory language. It is my genuine belief that Canadians are more friendly than Ukrainians and russians are more aggressive, more homophonic and more imperialistic than Ukrainians. I’m free to believe that.
-
Ви не те читаєте, загугліть haye speech))))