PR CUAET
-
Якщо з моменту оформлення у них заявки - два робочих дні. Інформація прийшла на емайл і оновилася в кабінеті.
-
Спробуйте пошукати в базі WES стару і нову назви. Можливо щось знайдеться. Якщо ні, задзвоніть до WES і запитайте. Я б писала стару, так як в дипломі - а в навчальнооо закладу попросила щоб вони написали пояснення про зміну назви закладу і коли це відбулось.
-
Десь писали, що начебто оплата лише у вигляді комісії (якщо нема фіксованої оплати, не меншої за мінімальну) не за всіма програмами підходить. Чула саме за AOS.
-
Та от не знаю треба чи ні
-
А чи треба? Скрізь же вимагається або англійською або французькою.
-
Велике дякую
-
перший якщо тобі більше 16 років
-
Дякую, але пробував, все одно не вся інформація
-
😅 так але говорять що це різні речі,рівень 7 та 4 типу в фезбуці пишуть що можуть запитать що це та хто це і тд , а можуть запитать Як проводиш свій час розкажи про свою родину і тд але мені цікавить точно хто вже здавав та про що говорили
-
Сразу биометрию прислали после AOR
-
Усі перміти діючі до терміну їх дії. Попередні не анулюються тільки через те що ви отримали новий.
-
Я тоже подалась 7 ноября , но мне засчитали как 8 ноября в 3:40 утра. Моя провинция тоже АВ. Какие то документы до запрашивали? Или сразу прислали письмо на биометрию?
-
Переверніть телефон
-
Нема ніде 😭😭
-
Нема(
-
Дякую!
-
едмонтон -
-
Додати з перекладом + explanation letter