PR CUAET
-
Ще люди іноді пишуть, що трохи в інший час іноді ловлять. У цій гілці пару днів тому писали, що за декілька хвилин до звичного часу впіймали. Ви можете пошукати ці пости трохи вище. Тож лише без кінця моніторити...
-
Мати….. але не брати з собою виїзді. Те, що хтось взяв ці документи це добре. Проте це ніколи не було обов’язком.
-
Це різні речі. Грамота з кенгуру ніколи ніде не вимагалася. А необхідність мати приписне - це вже діє багато років
-
Це рівень B1 без підготовки, або нижче, але вже з підготовкою.
-
Нет.
-
Ну, ми взяли. Не уявляю, як виїжджати надовго і не брати з собою документи 🤷🏼♀️
-
Але десятки тисяч вхідних дзвінків та імейлів, оформлення паспортів, довідок про несудимість, різних доручень
-
А може потрібно почати писати кудись вище? Це ж знущання.
-
Нажаль мені дорого їхати в інші країни. Тому мрію зловити вільну дату.
-
Бував двічі в консульстві Едмонтон. Жодної живої душі за годину проведену там. Ніякого напливу немає
-
Саме так. Але якщо особа виіхала з України без цього документу, тому, що на той момент для отримання певної послуги цей документ не був потрібний, то як йому її отримати і діяти? Якщо консульство не в праві видавати військові квитки. Згідно закону України це може робити лише тцк
-
Спасибо ❤️
-
Я бачила в Малайзії)) Це трохи ближче (якщо ви в Альберті або Британській Колумбії) 😃
-
Якщо у вас буде рік фул тайм, то превиос досвід не треба. Це було би потрібно, якщо ви відпрацювали , наприклад 10 місяців і вже хочете подати, тоді доповнюєте 4 місяці партайм , які рахуються за пів стажу. І всього виходить 10+4/2=12 місяців
-
Кто-то выше писал, якобы большой наплыв украинцев и тд, не справляются, штат слишком маленький, что-то вроде такого
-
Мабуть, вже просто не встигають.
-
Тому що кажуть: «Багато бажаючих»
-
І зараз брати їх із собою не є обов'язком. Вони потрібні лише, якщо ви хочете скористатися певною послугою.
-
У мене питання чому ті хто поїхали до консульства вживу не спитали чому немає слотів 😁 бо на листи і дзвінки вже не ввдповідають
-
Чула, що в Європі можна зловити, але це треба орієнтуватися на час Європи. Тобто, якщо в Німеччині 5 вечора, то в Канаді 10 ранку. А ще я вчора бачила вільні слоти в Алжирі))
12 Jan 2024, 17:45
64969/450601
30 minutes ago