PR CUAET
-
Спасибо ❤️
-
Я бачила в Малайзії)) Це трохи ближче (якщо ви в Альберті або Британській Колумбії) 😃
-
Якщо у вас буде рік фул тайм, то превиос досвід не треба. Це було би потрібно, якщо ви відпрацювали , наприклад 10 місяців і вже хочете подати, тоді доповнюєте 4 місяці партайм , які рахуються за пів стажу. І всього виходить 10+4/2=12 місяців
-
Кто-то выше писал, якобы большой наплыв украинцев и тд, не справляются, штат слишком маленький, что-то вроде такого
-
Мабуть, вже просто не встигають.
-
Тому що кажуть: «Багато бажаючих»
-
І зараз брати їх із собою не є обов'язком. Вони потрібні лише, якщо ви хочете скористатися певною послугою.
-
У мене питання чому ті хто поїхали до консульства вживу не спитали чому немає слотів 😁 бо на листи і дзвінки вже не ввдповідають
-
Чула, що в Європі можна зловити, але це треба орієнтуватися на час Європи. Тобто, якщо в Німеччині 5 вечора, то в Канаді 10 ранку. А ще я вчора бачила вільні слоти в Алжирі))
-
Нема такого
-
хтось чув про те що якщо відмовили по гуманітарній програмі то є 90 днів щоб залишити країну ? (або апеляція)
-
По STJD приехало куча народу, по CUAET. В частности много из Крыма и Донбасса.
-
Домовились!😂
-
Навряд чи у Консульство. Це треба писати в МЗС. Бо вони визначають штат робітників по різних країнах. А також, найвірогідніше, дають квоти на слоти.
-
Тож я думаю що скоро навіть маючи паспорт із країни не виїхати, ловлю вже другий місяць не можу зловити для моєї дитини.
-
Здравствуйте. Кому приходил запрос на military check . Отпишетесь пожалуйста, как после этого проходит процесс аппликации.
-
Вам цілком вистачить 3 років досвіду офіційного в суді чи юрисконсультом як найнята особа, вам треба 3 роки з 2014 року фул тайм.
-
Я так
-
Дякую, це радує. Тобто, я просто вказую їх (першого парт-тайм імплоєра) у анкеті, і ніяких документів по ньому не додаю? А додаю лише усі документи по другому? Чи першого не треба вказувати у цьому випадку, а просто лише другого?
-
Навіщо цій треш проте як з дитячого садка звалив з України тому не має військового квитка? Є приписне свідоцтво. Яке як громадянин України повинен був змінити. Так не змінив бо косив від армії або ще щось але це ж проблеми конкретної людини. Держава ніяк не заважає отримати військовий квіток. А те що зараз він потрібен для паспорта так війна тому і посилення таке.
12 Jan 2024, 17:45
64980/450581
less than a minute ago