PR CUAET
-
Домовились!😂
-
Навряд чи у Консульство. Це треба писати в МЗС. Бо вони визначають штат робітників по різних країнах. А також, найвірогідніше, дають квоти на слоти.
-
Тож я думаю що скоро навіть маючи паспорт із країни не виїхати, ловлю вже другий місяць не можу зловити для моєї дитини.
-
Здравствуйте. Кому приходил запрос на military check . Отпишетесь пожалуйста, как после этого проходит процесс аппликации.
-
Вам цілком вистачить 3 років досвіду офіційного в суді чи юрисконсультом як найнята особа, вам треба 3 роки з 2014 року фул тайм.
-
Я так
-
Дякую, це радує. Тобто, я просто вказую їх (першого парт-тайм імплоєра) у анкеті, і ніяких документів по ньому не додаю? А додаю лише усі документи по другому? Чи першого не треба вказувати у цьому випадку, а просто лише другого?
-
Навіщо цій треш проте як з дитячого садка звалив з України тому не має військового квитка? Є приписне свідоцтво. Яке як громадянин України повинен був змінити. Так не змінив бо косив від армії або ще щось але це ж проблеми конкретної людини. Держава ніяк не заважає отримати військовий квіток. А те що зараз він потрібен для паспорта так війна тому і посилення таке.
-
Видно що пан давно не був в Україні, коли приймуть закон буде дуже здивованим, що його відмазки не працюватимуть, не знаєщо давно в Україні ніхто не керується верховенством права, наразі основна ціль, це повернути чоловіків і кинути на фронт.
-
Ну так а як за 4 роки не мати підтвердження? Серйозно, просто не уявляю.
-
Як хочете
-
Не у всіх була можливість так як у вас зібрати документи всі які отримували за життя.
-
я ще не знаю, тому що немає однозначної відповіді. Я б хотів подаватись як aprentice, але не зрозуміло з цією сертифікацією
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, сколько лет должен работодатель быть в бизнесе чтобы быть eligible для Alberta PNP (Alberta Opportunity Stream) и есть ли такой requirement вообще. Спасибо!
-
Дякую за пораду. А підкажіть будь ласка ще звідки і куди відправити? Загиблим родичам, щоб передали? На адресу зруйнованого будинку? Чи в тцк, який зараз підконтрольний ворогу.
-
Вам скільки років? Безкоштовна порада . Відправ документи що не маєш поштою. Тисячі українців роблять це кому потрібні документи . Але є хто загубився у часі
-
Ви будите подаватись вже як Apprentice ? Чоловік теж хотів і вже здав всі екзамени поступати на apprentice carpenter але так само все в нас є в нокі але сказали по цій програмі ми не можемо Тільки як звичайний робочий помічник то так
-
Ні, не хвилюватиме. Я про це і кажу. Це не є правильним. В той час, як мій опонент по дискусії стверджує, що це правильно і взагалі я сам винний, що не маю документу
-
Ви можете себе зареєструвати в тракері , і слідкувати за процесом … чим більше там наших людей тим більше ми всі зрозуміємо як все рухається і як розглядаються аплікації ,- з яким темпом і які запити від офіцера і т.д… ось лінк myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Мою справу в ТЦК разом з приписним знищили щоб не визнавати непридатним, як вважаєте це хвилюватиме в консульстві когось?
12 Jan 2024, 17:45
64992/471244
2 minutes ago