PR CUAET
-
Видно що пан давно не був в Україні, коли приймуть закон буде дуже здивованим, що його відмазки не працюватимуть, не знаєщо давно в Україні ніхто не керується верховенством права, наразі основна ціль, це повернути чоловіків і кинути на фронт.
-
Ну так а як за 4 роки не мати підтвердження? Серйозно, просто не уявляю.
-
Як хочете
-
Не у всіх була можливість так як у вас зібрати документи всі які отримували за життя.
-
я ще не знаю, тому що немає однозначної відповіді. Я б хотів подаватись як aprentice, але не зрозуміло з цією сертифікацією
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, сколько лет должен работодатель быть в бизнесе чтобы быть eligible для Alberta PNP (Alberta Opportunity Stream) и есть ли такой requirement вообще. Спасибо!
-
Дякую за пораду. А підкажіть будь ласка ще звідки і куди відправити? Загиблим родичам, щоб передали? На адресу зруйнованого будинку? Чи в тцк, який зараз підконтрольний ворогу.
-
Вам скільки років? Безкоштовна порада . Відправ документи що не маєш поштою. Тисячі українців роблять це кому потрібні документи . Але є хто загубився у часі
-
Ви будите подаватись вже як Apprentice ? Чоловік теж хотів і вже здав всі екзамени поступати на apprentice carpenter але так само все в нас є в нокі але сказали по цій програмі ми не можемо Тільки як звичайний робочий помічник то так
-
Ні, не хвилюватиме. Я про це і кажу. Це не є правильним. В той час, як мій опонент по дискусії стверджує, що це правильно і взагалі я сам винний, що не маю документу
-
Ви можете себе зареєструвати в тракері , і слідкувати за процесом … чим більше там наших людей тим більше ми всі зрозуміємо як все рухається і як розглядаються аплікації ,- з яким темпом і які запити від офіцера і т.д… ось лінк myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Мою справу в ТЦК разом з приписним знищили щоб не визнавати непридатним, як вважаєте це хвилюватиме в консульстві когось?
-
Як доводили досвід праці (за кордоном) : які ще документи окрім reference letters надавали?
-
Зробити онлайн картку Монобанку, з нею - зареєструватися в Дії.
-
Да ну як на пр подавати так магія документи швидко знаходяться і з України доставляються і ніхто не волає що Україна погана
-
Що він з 15 років не був в Україні
-
Які відмазки не розумію
-
Можете будь ласка підказати, я працюю майже рік на фул тайм, хотіла подаватися в квітні на АОС. Треба нарахувати 1560 години, вірно? Як вони саме рахуються? Тільки по 30 годин в тиждень? Якщо в мене один тиждень 5 днів на 8 робочих годин - це 40, але все рівно будуть рахувати тільки 30? І що з тими тижнями коли менше 30 годин працювала? Якщо через хворобу дома сиділа і не назбирала 30 годин в тиждень, то це мої проблеми! Але якщо на роботі відміняли зміну, або через свята? Теж пофігу і просто менше 30 годин у тиждень не зарахують? Будь ласка підкажіть 🙏🏻 бо не хочеться щоб мене розвернули через те що я не дорахувала години і зарано подала на номінацію
-
это можно настроить без номера апликации ?
-
Наскільки я зрозуміла це залежить від провінції. Наскільки я знала учень не рахують за працю, але одна людина показали, що можна по ноку. Гілка Атлантики або нової Скошии, подивіться, може щось для себе візьмете на замітку
12 Jan 2024, 17:45
65000/450224
4 minutes ago