PR CUAET
-
Буде номер після номеру можна
-
Я кажу про те що люди дістати і падають документи а не розказують що вони не знають як їх дістати
-
Ну так все це є доказами. Тож це і подавайте. Якщо ще щось знадобиться, то вам офіцер напише
-
У АОС парт тайм не рахується, тільки фул тайм з мінімум 30 годинами
-
у меня все равно есть надежда, я выловлю их)
-
До речі, якщо овертайм, типу 9 годин замість 8, чи ще й 6й день робочий (суббота), то це не рахується? Бо в мене є тижні які 40+ годин та є тижні де вище 30 годин, але там в день більше 8 годин роботи
-
Рахується все що вище 30 годин. Бо як раз 1560 це кожен тиждень 30 годин мінімум.
-
Так це ж поки пауза зі слотами). Насправді слоти є кожен майже кожен день але ж ви бачите до кого ці слоти йдуть;)
-
Якщо ви цього не розумієте, то пояснювати просто немає сенсу. Вибачте
-
Там впливає якщо нок є compulsory. Тоді треба ліцензія і досвід апрентіса не зараховується
-
Поясніть будь-ласка ваші думки з цього приводу. Можна в особисті
-
Слушайте это ветка про слоты, а сейчас начинается какой-то срач) Лучше не забивать этот чат бессмысленными сообщениями. У меня все таки есть надежда что кто-то напишет про появившееся слоты. Кто какие документы должен иметь, плохая/хорошая Украина, это все можно в личных сообщениях обсудить
-
У Едмонтоні вам лише треба буде змінити страхування з Онтаріо на Альберту, бо це все по провінціям працює тільки. Сін номер працює на всі поовінції, тому змінювати не треба. Мед екзамен не треба заново проходити
-
Permanent Residence for Ukrainian Nationals with Family Members in Canada \ Ukraine Family Reunification Step-by-Step Instruction With Screenshots Покрокова інструкція зі скріншотами www.enteringcanada.ca/pr-ukrainians_eng
-
Може, то не дуже добра ідея - зливати дані українців у росію? Бо саме це може трапитися при зверненні до цього адвоката.
-
Так, ніхто не заперечує, що так можна робити. Просто допрацювати години і додавати пейстаби, де у вас 30+ годин:)
-
Так так, це я знаю, тому й планую подаватися з квітня, бо з березня почала працювати. Якщо рахувати усі години вище 30, то у квітні в мене буде 1560 годин вже. Просто якщо тільки 30 рахувати, навіть якщо було 40, то мене це збирання 1560 продовжилось би до червня чи липня 🤪Дякую велике🙂 Гарного вечора !
-
І ось електрик помічений помаранчевим
-
Так подивиться више до патріотів які через річку перепливли
-
У нас також. Тільки ліцензія і ніяк інакше. Він хоче йти як ученичество. І ось це було сюрпризом
12 Jan 2024, 17:45
65052/449677
less than a minute ago