PR CUAET
-
Може, то не дуже добра ідея - зливати дані українців у росію? Бо саме це може трапитися при зверненні до цього адвоката.
-
Так, ніхто не заперечує, що так можна робити. Просто допрацювати години і додавати пейстаби, де у вас 30+ годин:)
-
Так так, це я знаю, тому й планую подаватися з квітня, бо з березня почала працювати. Якщо рахувати усі години вище 30, то у квітні в мене буде 1560 годин вже. Просто якщо тільки 30 рахувати, навіть якщо було 40, то мене це збирання 1560 продовжилось би до червня чи липня 🤪Дякую велике🙂 Гарного вечора !
-
І ось електрик помічений помаранчевим
-
Так подивиться више до патріотів які через річку перепливли
-
У нас також. Тільки ліцензія і ніяк інакше. Він хоче йти як ученичество. І ось це було сюрпризом
-
Так рано чи пізно. Це лотерея абсолютна бо зроблена погано система
-
Якось дивно в українських групах просувати консультантів/компанії, які працюють на расєї. І навіть, ймовірно, де расєя - один з основних напрямків.
-
Минимум 5000
-
Скажіть будь ласка чи потрібно знаходитись в Канаді на момент розгляду заявки? Їдемо у відпустку. Десь читала що якщо немає на момент в Канаді то потрібно писати в ircc з поясненням і вони відкладають справу, але не можу знайти пост. Дякую
-
Електрик у Альберті є compulsory , що чітко прописано на оф сайті, що треба мати ліцензію
-
І до кого вони йдуть , а?:)
-
Ірина, я раніше взагалі знала, учень все, на піар ніяк. Але він скрін прислав ноку 72200 саме ученичество. Для мене це був дуже великий сюрприз. Він електрик. Я кажу , так це ліцензія потрібна. Я працюю у будівельній компанії, так я точно знаю і бачила цю ліцензію. Кажу, хай вам напишуть помічник електрика, а він каже ні, я піду учнем і скидає нок
-
Якщо в людини є ліцензія вона такого робити не може
-
Дуже дякую Спробую
-
Дякую.
-
Все одно треба працювати 12 місяців, не меньше, навіть якщо ви працюєте по 12 годин на день 6 днів на тиждень
-
В закріплених є відповідь на Ваше питання
-
Ну це немає великого значення. Головне, щоб не пеньок 30 годин на тиждень.
-
Не дешевше, але швидше.
12 Jan 2024, 17:45
65066/430573
4 minutes ago