PR CUAET
-
В мене такого не було. Добре заходжу з першого разу та десь 15 хвилин там можу бути без викідань. Але я це роблю на швидкісному комп'ютері та за допомогою файлового ключа, який на відміну від ДІЇ не залежить від інтернету, а є прямо на цьому ж комп'ютері.
-
У меня была такая же проблема, когда я слишком часто обновляю страницу, меня вылогинивает и отображается страница с авторизацией через id gov ua, и вот после авторизации с этого этапа происходит точно же такая ошибка. Что помогло, нужно вернутся на этап выбора страны и посольства
-
У нас занял 5.
-
Підскажіть чи є де подивитися статистику які noc найчастіше обирають для номінації по Alberta opportunity steam щоб оцінити свої шанси?
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, чи можна зареєструвати новий акаунт ircc, якщо не можемо згадати взагалі ніякі дані і зайти в той, в якому подавали заявку на візу CUAET..?? Пробували відновити доступ але на жоден мейл нічого не прищодить( (Маю на увазі для того щоб подавати заявку на подовження ворк перміту)
-
Мы получили неделю назад
-
Може. Але в інеті так не зустріла. Чат gpt дає : Для WES можуть бути розглянуті наступні англійські еквіваленти спеціальності "економіка підприємства": 1. Business Economics 2. Corporate Economics 3. Enterprise Economics 4. Managerial Economics 5. Industrial Economics Ці варіанти відображають сутність і напрямок спеціальності "економіка підприємства" з підприємницькою та управлінською спрямованістю.